Skip Navigation Links

“Hızlı Gitmek İstiyorsan Yalnız Git !

Uzağa Gitmek İstiyorsan Birlikte Gidelim… ”

“Hızlı Gitmek İstiyorsan Yalnız Git !Web
TV

Ekonomi   A+a-

 Osmaniye Korkut Ata Üniversitesi’nde International Academic Studies önderliğinde gerçekleştirilen panelde CRT Group Yönetim Kurulu Başkanı Atıf Ceritbinmez’in şu sözleri damgasını vurdu:
 
“Hızlı Gitmek İstiyorsan Yalnız Git !
Uzağa Gitmek İstiyorsan Birlikte Gidelim… ”
 
İşdünyasında yeni ve farklı iş modelleriyle adından söz ettiren, her zaman takip edilen ve ilham alınan işadamı portresi çizen Atıf Ceritbinmez, Osmaniye Korkut Ata Üniversitesi’nde International Academic Studies önderliğinde gerçekleştirilen panelde tecrübelerini üniversite öğrencileriyle paylaştı.
Panele katılan FED eski Araştırma Direktörü Erkin Şahinöz, akademisyenler ve firma temsilcileriyle “şirketlerde kurumsallaşma, kurumsallıkla birlikte değişim ve değişikliklere uyum üzerine” samimi açıklamalarda bulunan CRT Metal Yönetim Kurulu Başkanı Atıf Ceritbinmez panele bir Afrika atasözü olan, “Hızlı Gitmek İstiyorsan Yalnız Git, Ama Uzağa Gitmek İstiyorsan Birlikte Gidelim” sözleriyle damgasını vurdu.
 
CRT Group olarak, düşünen, sorgulayan, çözüm üreten, geleceği gören insan kaynağına önem verdiklerini belirten İşinsanı Atıf Ceritbinmez, genç girişimcilerin önünü açmak adına yapılması gerekenleri de ortaya koydu.
 
Panele katılım sağlayan oturum başkanı Prof.Dr. Mustafa Fedai Çavuş’a, Hitit Üniversitesi’nden Doç.Dr. Gökben Bayramoğlu’na, Çukurova Üniversitesi’nden Prof.Dr. Deniz Zeren’e, FED eski Araştırma Direktörü Erkin Şahinöz’e, Ayyıldız İcra Kurulu Üyesi Hakan Çalışkantürk’e ve Batman Üniversitesi’nden Doç.Dr. Osman Yılmaz’a teşekkür eden Ceritbinmez, kendisine takdim edilen plaket için MNS Üniversity Of Agriculture Multan-Pakistan’dan Prof.Dr. Muhannad Ashfaq’a teşekkür etti. .
 
Panel boyunca gelen soruları içtenlikle yanıtlayan CRT Metal Yönetim Kurulu Başkanı Atıf Ceritbinmez, özetle şu görüşlere yer verdi: “Firmalarda satışın, mevcut dünyanın değişimine ayak uydurması gereken bir departman olduğunu düşünüyorum. Biz değişime, daha ileriye gitmek için kendimizden başladık. Genel olarak şirketlerde büyüme gerçekleştikten sonra kurumsallığa gidiliyor.
Halbuki bunun tam tersi olması gerektiğini düşünüyoruz. Önce kurumsallık, sonra büyüme. Biz geleceği planlıyoruz. Hatta aile anayasası yazdırdık. Jenerasyon olarak esnaf bir babanın oğluyum. Babam demir çelik sektörüyle alakalı sektörlerde faaliyette bulunuyordu ve bir kaynak atölyesi sahibiydi. Temellerimiz 1985 yıllarına dayanıyor. Üniversiteyi tamamlayıp memlekete döndüğümde ben de tükettiğimiz ürünlerin ticaretini yapma arzusu vardı. O dönemde babam amcalarımla ortaklardı. Sağolsun amcalar bir taraftan, babam bir taraftan destekleriyle önümü açtılar. O süreçte elbirliğiyle amcalarla beraber bir şeyler yaptık. “
 
“HIZLI GİTMEK İSTİYORSAN YALNIZ GİT, AMA UZAĞA GİTMEK İSTİYORSAN BİRLİKTE GİDELİM”
Konuşmasını güzel bir Afrika atasözüyle renklendiren işadamı Ceritbinmez, “Grup şirketler olarak bazı organizasyonlara destek veriyoruz. Dünya Sektörler Arası İşbirliği Forumu’nun Afrika bacağının 2022 ana sponsoruyuz. Orada öğrendiğim, hoşuma giden çok güzel bir Afrika atasözünü burada sizlerle paylaşmak istiyorum. “Hızlı gitmek istiyorsan yalnız git, ama uzağa gitmek istiyorsan birlikte gidelim.” Çok hoşuma gitti. Demek ki yola çıkarken yanlış yapmamışız. Gezmeyi ve seyahat etmeyi, yeni yeni kültürleri tanımayı, yaşamayı çok seviyorum. Benim hayalim İstanbul kültürüyle Anadolu kültürünü harmanlamak.” ifadesinde bulundu.
FED eski Araştırma Direktörü Erkin Şahinöz ve diğer katılımcılar da, kurumsallaşma ve satış üzerine soruları içtenlikle yanıtladı.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
“Hızlı Gitmek İstiyorsan Yalnız Git ! videosunu izlemek için tıklayın.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
ramazan bayrami 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet