Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

İskenderun Kızılay’da Saldırı Dehşeti !

Her Seferinde Personele Saldırıyor Kimse Bişey Yapamıyor !!!

 İskenderun Kızılay’da Saldırı Dehşeti !Web
TV

Gündem   A+a-

Bu Kez Kesin Cezasını !!!
 
Türk Kızılayı İskenderun Şubesi, birkaç aydır akli dengesi bozuk ve deli raporu aldığı iddia edilen bir şahsın tehdit ve saldırılarına maruz kalıyor.
Çeşitli zamanlarda Kızılay Şubesine giden şizofren raporu olduğu iddia edilen şahıs, yardım meleği Kızılay personelini darp ediyor, öldürmekle tehdit ediyor.
Bir çok kez polisin müdahele ederek mahkemeye sevkettiği şahıs, her seferinde en fazla 15 gün olmak üzere Adana Ruh ve Sinir Hastalıkları Hastanesi’nde kalıp geri çıkıyor.
Her hastane çıkışı yine Kızılay İskenderun Şubesi’nin yolunu tutan şahıs, her seferinde olduğu gibi 10 Mayıs günü öğleden sonra da personeli darp etti ve öldürmekle tehdit etti.
Saldırı sonrası büyük bir korku yaşayan Kızılay İskenderun Şube personeli, uzun süre şokun etkisinde kaldı.
Polisin müdahelesi sırasında, Kızılay personeline saldırıda kullandığı elindeki bıçak alınan şahsın cebinden de envai çeşit uyuşturucu madde ve hap çıktığı öğrenildi.
Kızılay İskenderun Şube Başkanı Recep Sivri ve tüm personelin şikayetçi olduğu şahısla ilgili akli dengesi yerinde olmadığı yönünde rapor bulunduğu iddiasıyla da yasal işlem yapılamadığı, ruh ve sinir hastalıkları hastanesinde yapılan tedavi ve doktorların verdiği karar gereği yeniden toplum içiresine bırakılması korku ve endişenin katlanmasına neden oluyor.
İskenderun İlçe Emniyet Müdürü Nevzat Güneş ve asayiş ekibinin yakından ilgilendiği ve Başsavcılığın da gereği yapılmak üzere hareket geçtiği öğrenilen saldırı olayları ile ilgili şahsın uzun süre ya hastanede tedavi altında kalması veya rehabilite edilmek üzere cezaevine gönderilmesi bekleniyor.
 
 İskenderun Kızılay’da Saldırı Dehşeti ! videosunu izlemek için tıklayın.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş