Skip Navigation Links

Kızılay Ekibini Duygulandıran Atatürk Anısı

105 YAŞINDAKİ HÜRÜ ANNE, ATATÜRK ANISINI KIZILAY EKİBİYLE PAYLAŞTI

Kızılay Ekibini Duygulandıran Atatürk AnısıWeb
TV

Gündem   A+a-

 Türk Kızılay İskenderun Şube Müdürü Seden İlhan, Kızılay personeli, kadın kolları ve gönüllüler ile birlikte ilçenin farklı yerlerinde ikamet eden anneleri ziyaret etti, ellerini öpüp, hayır dualarını aldı.
 
Annelere çiçek takdim eden Kızılay ekibi, tüm fedakar annelerin ‘Anneler Günü’nü kutladı.
Türk Kızılay İskenderun Şubesi personeli, Meydan Mahallesi’nde ikamet eden 105 yaşındaki Hürü Çoban’ı ziyaretinde duygusal anlar yaşandı. 60 yaşındaki oğlu Mehmet Çoban ile birlikte aynı evre oturan Hürü Anne, Gazi Mustafa Kemal Atatürk ile yaşadığı bir anıyı paylaştı.
 
Kilis’in Söğütlü köyünde Atatürk’ü gördüğünü anlatan Hürü Anne, ”O vakit babamın evinde yaşıyorduk. Kilis’teydik, Atatürk’ün geleceğini söylediler. Çok heyecanlandım. Görür görmez Fatma Teyzemin selamını ilettim” diyerek, dua etti.
 
Gazetecilerin eşlerini ve kadın gazetecileri de ziyaret eden Türk Kızılay İskenderun Şubesi personeli, Anneler Günü nedeniyle çiçek sundu, mutlu etti.
 
Türk Kızılay İskenderun Şube Müdürü Recep Sivri, annelerin dualarını almak için organizasyonu düzenlediklerini belirterek, “Toplumu doğuran annelerimizin gününü kutlamak, onların elini öpmeye geldik. Onlar bizim dünümüz, bugünümüz ve yarınımızdır. Anneler dua, şefkat ve muhabbet demek. Kadim kültürümüzde, ‘cennet annelerin ayakları altındadır’ terbiyesiyle onları evlerinde ziyaret ettik” dedi.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Kızılay Ekibini Duygulandıran Atatürk Anısı videosunu izlemek için tıklayın.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet