Skip Navigation Links

Kupa Döner Lezzeti Karaağaç Konarlı’da…

İşletmeciliğini İzzet Sönmez ve Alice Can Cöcen’in yaptığı Kupa Döner’in açılışına davetliler yoğun ilgi gösterdi.

 Kupa Döner Lezzeti Karaağaç Konarlı’da…Web
TV

Arsuz   A+a-

Karaağaç 20 metrelik yolu İskenderun Meydan ve Pirireis Mahallesi’ne bağlayan yol üzerinde hizmete giren Kupa Döner, ilk günden büyük ilgi gördü.
Kupa Döner lezzetini Arsuz Karaağaç halkıyla buluşturan Sönmez ve Cöcen bacanaklar, her geçen yıl bir kat daha gelişen bölgede, üniversite öğrencileri ve bölge halkına hizmet vermeyi amaçladıklarını söylediler.
Bölgede açılış ve tüm organizasyonlarda müzikleriyle renk katan ve çok beğenilen Köpük bando takımı kısa bir konser verdi.
Köpük Bandosunun konserine davetliler de eşlik etti.
Karaağaç Mahallesi Uğur Mumcu Caddesi üzerinde hizmete giren Kupa Döner’in Açılışına Cumhuriyet Halk Partisi Hatay Milletvekili Suzan Şahin, İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı, Arsuz Belediye Başkanı Asaf Güven, Hatay Baro başkanı Cihat Açıkalın ve davetliler katıldı.
İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı ise bölgemize yapılan yeni yatırımlar bizleri mutlu ediyor. Böyle işletmelerin sayısının açılması bölgemize katkı sunacaktır dedi. Yapılan konuşmaların ardından ise açılış kurdelesi, Milletvekili Şahin, Belediye Başkanı Tosylalı, Arsuz Belediye Başkanı Güven ile Hatay barosu Başkanı Cihat Açıkalın tarafından kesildi. Yapılan açılış sonrasında ise tüm davetlilere döner ikramında bulunuldu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 Kupa Döner Lezzeti Karaağaç Konarlı’da… videosunu izlemek için tıklayın.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
ramazan bayrami 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet