Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

“DÜNYA EMPERYALİSTLERİN KÜRESEL KUŞATMASI ALTINDA”

Doç. Dr. Necmettin Çalışkan Kudüs’ün Özgürlüğü Konferansı'nda konuştu..

“DÜNYA EMPERYALİSTLERİN KÜRESEL KUŞATMASI ALTINDA”

Gündem   A+a-

 Kudüs’ün Özgürlüğü Konferansı’nda konuşan Doç. Dr. Necmettin Çalışkan:
 
“DÜNYA EMPERYALİSTLERİN KÜRESEL KUŞATMASI ALTINDA”
 
 
 
Saadet Partisi İstanbul İl Başkanlığı tarafından düzenlenen “Siyonizm’in Planlarına Karşı Filistin’in ve Kudüs’ün Özgürlüğü Konferansı” İstanbul Haliç Kongre Merkezi’nde gerçekleştirildi.
 
 
 
Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu başta olmak üzere yurt içi ve yurt dışından önemli katılımcıların yer aldığı etkinlikte Milli Gazete Yazarı Doç. Dr. Necmettin Çalışkan da bir sunum yaptı.
 
 
 
Doç. Dr. Necmettin Çalışkan, Normalleşme ve Küresel Kuşatma” başlıklı sunumunda, İsrail ile normalleşmeye tepki göstererek, ‘İsrail gücünü işbirlikçi yöneticilerden alıyor” dedi.
 
 
 
Dünya emperyalistlerin Küresel kuşatması altında diyen Çalışkan, “Bugün normalleşme demek İsrail’in zulümlerine, vahşetine katliamlarına onay vermek, suç ortaklığı yapmak demektir.
 
 
 
Genel olarak dünya büyük bir kuşatma ile karşı karşıya, gıda iklim tedarik zincirinde yaşanan sorunlar ekonomik krizleri yöneticilerin önüne getirerek emperyalist sisteme teslim olmaları isteniyor.
 
 
 
İsrail’in güvenliği sağlamak üzere bölgedeki tüm ülkeler istikrarsızlaştırılıyor. Bunu ‘Arap Baharı’ adı altında yaptılar. Başta Suriye ve Irak olmak üzere İsrail’in komşusu ülkeler tahliye edildi.
 
 
 
Her gün Gazze, Kudüs, Filistin günü olmalı. Sadece slogan atarak, mesaj zincirleri oluşturarak bir yere varamayız. Duamız olsun ki, gelecek sene “Özgür Kudüs Günü’nü Kudüs’te özgürce kutlayalım” ifadelerini kullandı.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş