Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

Türk Kızılay İskenderun Şubesi ve İskenderun Gençlik Merkezinden Unutulmaz

İskenderun Gençlik Merkezinde düzenlenen iftar programı Ramazan ayının son günlerinde gençlere unutulmaz anlar yaşattı.

 Türk Kızılay İskenderun Şubesi ve İskenderun Gençlik Merkezinden Unutulmaz

Gündem   A+a-

Türk Kızılay İskenderun Şubesi ve İskenderun Gençlik Merkezi tarafından İskenderun Gençlik Merkezinde düzenlenen iftar programı Ramazan ayının son günlerinde gençlere unutulmaz anlar yaşattı.
Gençlerin yoğun katılımıyla gerçekleşen programa İskenderun Kaymakamı İskender Yönden, İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı, İskenderun Belediye Başkan Yardımcısı Tayfun Boda, İskenderun İlçe Jandarma Komutanı J. Yzb. Yusuf Yıldırım, İskenderun İlçe Emniyet Müdürü Nevzat Güneş, Ak Parti İskenderun İlçe Başkanı Abdulkerim Güven ile programa ev sahipliği yapan Türk Kızılay İskenderun Şube Başkanı Recep Sivri, Kızılay yönetim Kurulu üyeleri ve İskenderun Gençlik Merkezi Müdürü Ahmet Keskin katıldı.
Kuran tilaveti ile başlayan program ezanla birlikte misafirlerin yemeklerini yemesinin ardından Semah, şiir ve ney dinletisi ile devam etti. Nostaljik köşelerle gençlere eski ramazanları anlatmaya çalışan İskenderun Genç Merkezi ve Türk Kızılay İskenderun Şubesi onlara unutulmaz anlar yaşattılar.
Tüm katılımcılara teşekkürlerini ileten Türk Kızılay İskenderun Şube Başkanı Recep Sivri programın Ramazan’ı uğurladığımız günlerde her yıl Gençlik Merkeziyle her yıl yapmaya çalıştıkları iftar programının gençler tarafından çok sevildiği ve pandeminin ardından herkes için unutulmaz olduğunu belirterek gelenekselleşen iftarın toplum bağları açısından önemine vurgu yaptı.
İskenderun Kaymakamı İskender Yönden’ in gençlere tecrübeleriyle ilgili verdiği tavsiyelerle program sona erdi.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar