Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

İstanbul'daki Hataylılar İftarda Buluştu

İstanbul Hatay Dernekler Federasyonu, İstanbul’da yaşayan Hataylıları iftarda buluşturdu.

İstanbul'daki Hataylılar İftarda Buluştu

Gündem   A+a-

İstanbul Topkapı’daki “Uranus” Otelde bir araya gelen ,İş, siyaset, sanat ve akademi dünyası iftarda buluştu.
Ulusal İktisadi Kalkınma Düşünce Kuruluşu Başkanı Ömer Niziplioğlu, iftarı otelinde ev sahipliği yaptı. Savunma sanayinin öncü isimlerinden olan Özyurt Silah Sanayi Başkanı Serdar Özyurt’ta iftara katılan isimlerdendi.
Savunma Sanayimize kazandırdıkları, Yiğit -21,Asi-21 ve ,Efe-19 gibi yerli ve milli silahlarımızın yanı sıra Belen Kıcı’ya mühimmat fabrikası kuracak olan Özyurt kardeşlerin iftar programına katılması misafirleri mutlu etti.
İftara ayrıca;
Sultangazi Kaymakamı Uğur KALKAR, Cumhuriyet Savcısı Mustafa Küçükoğlu, Kumlu Belediye Başkanı Mehmet Deli, Ak Parti Genel Merkez Teşkilat Başkanlığı Marmara Bölge Koordinatörü Necati Karagöz, Kartal İHL Kurucu Müdürü Mustafa Gözübüyükoğlu, Rumeli Üniversitesi Rektör V. Prof.Dr Ahmet Mucip Gökçen , Üsküdar Üniversitesi Rektör V. Prof.Dr Mehmet Zelka, Ünlü Psikiyatris Sefa Saygılı, ve Sinema Sanatçısı Arif Selçuk’un yanı sıra toplumunu farklı alanlarında hizmet veren Hataylılar katıldı.
İftarda açılış konuşmasını Federasyon Başkanı Hüseyin Yılmazer yaptı.
“Aile meclisi niteliğinde, sade ve samimi bir iftarı sizlerle birlikte paylaşmak istedik. Hatay’ımızı temsil eden dernekler olarak, müşterek bir davet gerçekleştirmeyi amaçladık. Siyasi, ekonomik, sosyal, kişisel hiçbir arka planımız yoktur. Dostlar sofrasını muhabbetle paylaşmaktır gayemiz.diyerek misafirler programa iştirak ettikleri için teşekkür etti.
Ulusal İktisadi Kalkınma Düşünce Kuruluşu Başkanı Sn. Ömer Niziplioğlu,iyi bir planlama ile Hatay’ın turizm açısından geleceğin Dubai ‘isi olmaya aday olduğunu belirtti.
Medeniyetler ve gastronomi şehri Hatay’ın tarihi, kültürü ve dini açıdan önemine vurgu yapılarak, bu değerin dış dünyaya pazarlanması gerektiği belirtildi.
EXPO 2021 ‘in Hatay’ın tanıtımı adına önemli bir fırsat olduğu dile getirilerek, EXPO 2021 in Hatay’ın turizmime ve ekonomisine ciddi katkı sunacağını söyledi.
Kumlu Belediye Başkanı Mehmet DELİ ,
“Burada bulunmaktan memnun olduğunu belirterek yaptığı konuşmalarında;
İnşallah daha geniş ve daha kapsamlı toplantılar yapmak nasip olur. dedi.
Sultangazi Kaymakamı Uğur KALKAR’da yaptıkları konuşmalarda;
Birlik beraberlik ve dayanışma örneği gösteren bu tür organizasyonları desteklediklerini belirterek, hemşerilerin arasında bulunmaktan memnun olduğunu ifade etti.
İkramlar ve konuşmaların ardından program sona erdi.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş