Skip Navigation Links

İSTE AİLESİ İFTARDA BULUŞUYOR

İskenderun Teknik Üniversitesi (İSTE) akademik personeli iftar yemeğinde bir araya geldi.

İSTE AİLESİ İFTARDA BULUŞUYOR

Gündem   A+a-

 İskenderun Teknik Üniversitesi (İSTE) akademik personeli 27 Nisan Çarşamba günü düzenlenen iftar yemeğinde bir araya geldi. İSTE Merkez Yerleşkesinde düzenlenen iftar yemeğine İSTE Rektörü Prof. Dr. Tolga Depci, İSTE Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Selçuk Mıstıkoğlu, Prof. Dr. Mustafa Yüksek ve Prof. Dr. Meltem Eken ile üniversitesinin tüm birimlerinden akademik personeller ve aileleri katılım sağladı.
 
İftar yemeğinde konuşan İSTE Rektörü Prof. Dr. Tolga Depci “İskenderun Teknik Üniversitesi’nin çok değerli üyeleri ve aileleri hoş geldiniz. Özellikle böylesine özel ve güzel bir günde, Kadir Gecesinde birlikte olduğunuz için çok mutluyum. İskenderun Teknik Üniversitesi olarak biz büyük bir aileyiz. Birlik ve beraberlik içinde, çalışmaya, üretmeye devam edeceğiz. Bu özel günde burada olduğunuz için hepinize teşekkür ediyor; hepinizin kandilinizi kutluyorum’’ dedi.
 
Yoğun katılımın olduğu iftar programına 359 kişi katıldı. İSTE Ailesinin idari personeli ise 28 Nisan Perşembe günü düzenlenecek iftarda bir araya gelecek.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet