Skip Navigation Links

Teksöz’den Oda Başkanlarıyla Gövde Gösterisi

Abdulkadir Teksöz, Başkan Vekilleri Erol Akın ve Aziz Yılmaz ile Hatay’ın tüm ilçelerinden bir çok oda başkanıyla birlikte İGC'yi ziyaret etti.

 Teksöz’den Oda Başkanlarıyla Gövde GösterisiWeb
TV

Gündem   A+a-

Hatay Esnaf Odalar Birliği Başkanı Abdulkadir Teksöz, Başkan Vekilleri Erol Akın ve Aziz Yılmaz ile Hatay’ın tüm ilçelerinden bir çok oda başkanıyla birlikte İskenderun Gazeteciler Cemiyeti’ni ziyaret ederek, 6 Mayıs’ta yapılacak Birlik Olağan Genel Kurulu öncesi bugüne kadar yaptığı faaliyetlerini anlattı.
Abdulkadir Teksöz’ün açıklamasına destek vermek üzere Hatay’ın tüm ilçelerinden oda başkanları ve yönetim kurulu üyelerinin katıldığı İskenderun Gazeteciler Cemiyeti ziyaretinde salonlar kalabalığı sığmadı.
Ev sahipliği için İskenderun Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Diyap Atar’a teşekkür eden HESOB Başkanı Teksöz, ülke ekonomisinin can damarının esnaf olduğunu belirterek, son zamanlarda esnafın elektrik başta olmak üzere çeşitli girdi maliyetlerini karşılayamadığını belirterek yaşanan sıkıntıları Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a esnafın yaşadığı sıkıntıları ilettiklerini ifade etti.
Hatay esnafının Ankara’da en süt düzey temsili için her türlü girişimi yaparak aldıkları olumlu sonuçları paylaşan Abdulkadir Teksöz, Türkiye Esnaf ve Sanatkarlar Konfederasyonu başta olmak üzere bir çok federasyonda bir çok oda başkanının yönetim kurulu düzeyinde Hatay’ı temsil ettiğine dikkat çekti.
Antakya Mobilyacılar İhtisas Sanayi Sitesi’nin başlangıcından faaliyete girmesi sürecine kadar içinde bulunarak her türlü desteği verdiklerini belirten Teksöz, ilçelerdeki sanayi sitelerinin yeni yerlerine kavuşması ve geliştirilmesi için de başlattıkları çalışmalara ilave olarak yeni başlayacakları bir çok ilçe olduğuna vurgu yaptı.
Esnaf ve Sanatkarların sorunlarının en üst düzeyde çözüme kavuşması için Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın verdiği iftarda sorunları ve talepleri içeren dosya sunduklarını hatırlatan Abdulkadir Teksöz, Hatay’ın tüm ilçelerinden oda başkanları ve yönetim kurulu üyelerinin desteğini arkasına almış bir şekilde açıklamasını yaptı.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 Teksöz’den Oda Başkanlarıyla Gövde Gösterisi videosunu izlemek için tıklayın.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet