Skip Navigation Links

Adana Hattını TCDD Tren Seferleri Vurdu !

Hatay’dan Adana’ya yolcu taşımacılığı yapan Dönmez Kooperatifini de akaryakıt zamlarının dışında TCDD Tren seferleri vurdu.

Adana Hattını TCDD Tren Seferleri Vurdu !Web
TV

Gündem   A+a-

 Şehirler arası yolcu taşımacılığı yapan firmaları akaryakıt zamları ve havayolu şirketlerinin uygun fiyatlı tarifleri vururken, Hatay’dan Adana’ya yolcu taşımacılığı yapan Dönmez Kooperatifini de akaryakıt zamlarının dışında TCDD Tren seferleri vurdu.
Hatay-Adana yolcu taşımacılığı yapan Dönmez Kooperatifinin uzun yıllar başkanlığını yapan Orhan Özkan, TCDD Tren seferlerinin günde 3 kez yapılmasının büyük bir haksızlığa sebep olduğunu söyledi.
Adana’ya iki saatte bir bile otobüs kaldıramaz hale geldiklerini belirten Orhan Özkan, tren seferlerinden kaynaklı rekabet şartlarını ortadan kaldıran durumun düzeltilmesini istedi.
Dönmez Kooperatif hattının uzun yıllardır Adana’ya yolcu taşıdığını belirten Orhan Özkan, bu hattan ekmek yiyen ailelerin zor durumda olduğunu belirterek, vergi yükü, amortisman, akaryakıt, hat bedeli, yıllık ödemeler, belediye harçları ve daha bir çok sıkıntıyla uğraşmak zorunda kaldıklarını söyledi.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Adana Hattını TCDD Tren Seferleri Vurdu ! videosunu izlemek için tıklayın.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Toplam (1) adet yorum var.
adana 1 Mayıs 2022 Pazar
asgari ücretliler ne yapsın? yılda 1 kez zam alıyor. yakıta zam gelmiş sanki tarifeniz sabit kalıyor. tren daha uygun asgari ücretli için. alt tarafı 3 sefer. zaten belli nokta dışında inmek mümkün değil-
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet