Skip Navigation Links

EGEMENLİK İÇİN PEDAL ÇEVİRDİLER

Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı ile TBMM'nin açılışının 102. Yıl dönümü münasebetiyle Dörtyollu bisikletçiler egemenlik için pedal çevirdi.

EGEMENLİK İÇİN PEDAL ÇEVİRDİLER

Dörtyol   A+a-

 Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı ile Türkiye Büyük Milet Meclisinin açılışının 102. Yıl dönümü münasebetiyle Dörtyollu bisikletçiler egemenlik için pedal çevirdi.
 
Dörtyol Bisiklet Gezginleri ve Dörtyol Mehmet Akif Ortaokulu Cesur Pedallar Bisiklet Kulübünün öğrencileri 24 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı ile Türkiye Büyük Milet Meclisinin açılışının 102. Yıl dönümü münasebetiyle Atatürk Anıt alanından başlayarak 45 kişilik bir ekiple şehir turu attı.
 
Etkinlik ile ilgili olarak bir açıklama yapan Ahmet Karapür; “Temelde amacımız bisiklet kullanımını özendirmek, yaygınlaştırmak ve bu sporun zevkli yanlarını tanıtmak. Bisiklet bir eğlence aracı olduğu gibi aynı zamanda spor ve ulaşım aracı. Sağlık ve ulaşım için önemli bir araç. Hem insan sağlığı açısından hem de çevre sağlığının korunması açasından önemli. Yurdumuzun kurtarıcısı, kurucusu ve meclisimizin ilk başkanı Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün cumhuriyetimizi emanet ettiği çocuklarımızla beraber bizde 24 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı ile Türkiye Büyük Milet Meclisinin açılışının 102. Yıl dönümünü pedal çevirerek kutlamak istedik. Gösterilen ilgiden oldukça memnunuz. Hem katılım çok yüksek oldu, hem de güzergah boyunca hemşerilerimizin ilgisi bizleri mutlu etti.” Dedi.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet