Skip Navigation Links

KAİLA’S Donut –Waffle – Crepe Kapış Kapış

Kaila’s Donut –Waffle – Crepe lezzetini 7’den 70’e herkesle buluşturdu

KAİLA’S Donut –Waffle – Crepe Kapış Kapış Web
TV

Gündem   A+a-

 Dünyaca ünlü Amerikan Donut’ını alıp, Türk damak tadına uygun kremalar ile bütünleştiren Kaila’s, Yükseliş Koleji Bilim Kampüsü 23 Nisan Karnavalı sponsorları arasında yer alarak, eşsiz Kaila’s Donut –Waffle – Crepe lezzetini 7’den 70’e herkesle buluşturdu.
Hatay’da İskenderun Prime Mall ve Park Forbes AVM ile Arsuz Karaağaç 20 metrelik yol üzerinde, Antakya’da Atatürk (Cebral) Caddesi’nde hizmet veren Kaila’s Donut –Waffle – Crepe, büyük ilgi gören ürünlerini 23 Nisan Karnavalında herkese ikram etti.
Yükseliş Koleji Bilim Kampüsü 23 Nisan Karnavalı’nda gördüğü ilgiden memnun olduğunu belirten Kaila’s Markası Yöneticisi İlkan Bilgin, “Biz dünyaca ünlü Amerikan Donut’ını alıp, Türk damak tadına uygun kremalar ile bütünleştirdik. Böylece kendimize has bir şeyler yaratmış olduk. Dolgulu ve dolgusuz olarak 50’ye yakın çeşidimiz mevcut. Waffle’da ise yine çok iddalıyız. 16 farklı sos ile 16 çeşit waffle yapmaktayız. 21 cm sunum ile hem gözü hem de mideyi şenlendiriyoruz. Crepe çeşitlerimiz de bol meyveli ve daha az hamur işi sevenler için birebir. Son olarak sıcak ve soğuk içeceklerdeki iddamız da azımsanmayacak kadar fazla. Denemenizi şiddetle tavsiye ederim.” Dedi.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
KAİLA’S Donut –Waffle – Crepe Kapış Kapış  videosunu izlemek için tıklayın.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet