Skip Navigation Links

En Rengarenk 23 Nisan Yine Yükseliş’te

Heryer Gökkuşağı Güzelliğinde Çiçek Bahçesi Gibiydi…

En Rengarenk 23 Nisan Yine Yükseliş’te Web
TV

Gündem   A+a-

Yükseliş Koleji Bilim Kampüsü, yine yakışanı yaparak sadece öğrencileri için değil bölge halkına açık muhteşem bir 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı karnavalı düzenledi.
Türkiye Cumhuriyeti’nin Kurucusu Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün tüm Dünya çocuklarına armağan ettiği 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı, uzun yıllardır hiç bu kadar rengarenk olmamış, beşikteki bebekten en yaşlı bireye kadar hiç bu kadar coşkulu kutlanmamıştı.
Yükseliş Koleji Bilim Kampüsü önünde düzenlenen 23 Nisan Karnavalı renkli görüntülere sahne olurken, Türkiye’yi uluslararası arenada başarıyla temsil eden Sanatçı Habib’in muhteşem konseri, illüzyon, akrobasi ve dans gösterileri çocuklar bayram havası yaşarken, herkesin beklediği anlarda ise boyalar ortaya çıktı ve heryer gökkuşağı renkleriyle çiçek bahçesine döndü.
Türkiye’de ilk defa çocuklar için 50 metre uzunluğunda boyama duvarı oluşturulurken yüzlerce öğrenci duvarda yer alan çizgi film karakterlerini rengârenk boyamanın heyecanını yaşadı.
Karnavalda “SANATÇI HABİB” ise verdiği konserle misafirleri coşturdu.
İSTE Öğrenci Topluluğu Sahne Alabora'nın Tiyatro gösterisi ve çeşitli animasyonların da yer aldığı karnavalda “Gökkuşağı Renkli Koşusu” yüzlerce koşucunun katılımıyla gerçekleştirildi. Koşu rengarenk görüntülere sahne oldu. Program sonunda ise 23 Nisan Karnavalına destek veren “Polisan Boya Bölge Distribütörü İnan Yapı Market, Deveci Mobilya Bisan Bayii, Artuk Bey Kahve ve Kaila’s” firmalarından etkinliğe katılanlara yapılan çekilişle hediyeler verildi.
Kaila’s Donut –Waffle – Crepe olarak Hatay’da dört şubesi bulunan Şirket Sahibi İlkan Bilgin, yüzlerce kişiye ikramda bulundu.
Karnavalı büyük bir coşkuyla yaşayan yüzlerce öğrenci ve velileri, uzun yıllar hafızalardan silinmeyecek kadar güzel bir gün yaşadı.
İskenderun ve Arsuz Kaymakamları İskender Yönden ve Hasan Gökpınar, İSTE Rektörü Prof Dr Tolga Depci, İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı, Özçelik İş Sendikası İskenderun Şube Başkanı ve Hak İş Hatay İl Başkanı Mehmet Güngör, İTSO Başkanı Levent Yılmaz, İskenderun ve Arsuz Emniyet Müdürleri Nevzat Güneş ve Hasan Gün, İskenderun Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Diyap Atar ve yönetim kurulu üyeleri Cuma Keseroğlu ve Gökhan Gökpınar, Türk Hava Kurumu İskenderun Şube Başkanı ve İlçe Spor Müdürü Ferit Ali Gündel, Özel Palmiye Hastanesi Başhekimi Dr Ömer Süha Caymaz, İskenderun Çevre Koruma Derneği Başkanı Nermin Yılrdırım Kara ve daha çok sayıda isim Yükseliş Koleji Bilim Kampüsü Kurucusu Eğitim Duayeni Hayırsever İşinsanı Nuri Üysen ve Genel Müdür Aykut Davut Öktem tarafından ağırlandılar.
Herkesin birbirine boya fırlattığı anlarda herkes halinden fazlasıyla memnun bir şekilde oyun ve sınırsız eğlenceye eşlik etti.
Beşikteki bebekten en yaşlı bireye, öğretmeninden bölge protokolünden kaymakamlar, üniversite rektörü, belediye başkanları, emniyet müdürleri ve STK Başkanları ile yöneticileri de, rengarenk boyaların atıldığı anlarda mutluluklarını şen kahkahalarla ifade ederek eğlenceye ortak oldular.
Yükseliş Koleji Bilim Kampüsü Kurucusu Nuri ÜYSEN, geleceğimizin teminatı olan çocuklarımıza her yönüyle sahip çıkmanın bir bakıma geleceğimize sahip çıkmak olduğunu vurgulayarak katılımcılara teşekkür ederken başta çocuklarımız olmak üzere herkesin bayramını kutladı.
Genel Müdür Aykut Davut ÖKTEM ise yaptığı açıklamada, ulusal egemenliğimizin ilan edilmesinin 102. yıldönümünde son derece gururlu olduklarını, ulusal egemenliğin, başta ATATÜRK olmak üzere tüm mimarlarına, minnet duygularını ifade etti. Yüz yılı aşan gururumuzun sonsuza dek süreceğini belirterek tüm çocukların bayramını kutladı.
 
Yükseliş Koleji Bilim Kampüsü Kurucusu Nuri ÜYSEN ve Genel Müdürümüz Aykut Davut ÖKTEM, etkinliğe katkıda bulunan sponsorlara, Sanatçı Habib’e, İSTE Öğrenci Topluluğu Sahne Alabora’ya , Yükseliş Koleji, idarecilerine, öğretmenlerine, personeline ve öğrencilerine teşekkür ettiler.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
En Rengarenk 23 Nisan Yine Yükseliş’te  videosunu izlemek için tıklayın.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet