Skip Navigation Links

İSTE’DE 23 NİSAN COŞKUSU

İskenderun Teknik Üniversitesi 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nda İskenderun Hürriyet İlkokulu öğrencilerini konuk etti.

İSTE’DE 23 NİSAN COŞKUSU

Gündem   A+a-

İskenderun Teknik Üniversitesi’nde (İSTE) 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nın 102. yıl dönümü için düzenlenen etkinliklerde çocuklar doyasıya eğlendi. 22 Nisan Cuma günü İSTE Gençlik Merkezinde düzenlenen etkinliklere İSTE Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Meltem Eken, İSTE personeli, İskenderun Hürriyet İlkokulu öğrencileri, öğretmenleri ve çocukların aileleri katıldı.
İSTE Gençlik Merkezi Salonunda İSTE Tiyatro Topluluğu çocuklar için hazırladıkları Çocuk Tiyatrosu oyununu sergiledi. Ardından çocuklarla kulaktan kulağa, sandalye kapmaca gibi oyunlar oynayıp gönüllerince dans ettiler. İSTE Müzik Topluluğu ise 23 Nisan ile ilgili çocuk ve dostluk şarkıları çaldılar... Daha sonra öğrencilerle Ebru Sanatı Çalışması yapıldı.
Düzenlenen 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Etkinliklerine katılan öğrencilere günün anısına boyama kitabı hediye edildi. Hatıra fotoğrafı çekiminin ardından etkinlikler sona erdi.
Aydınlık geleceğimizin mimarı olacak öğrencileri İSTE’de ağırlamaktan mutluluk duyduğunu belirten İSTE Rektörü Prof. Dr. Tolga Depci “23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nda eğitim hayatına başlayan İSTE’nin Rektörü olarak, bir eğitimci olarak, bir baba olarak ülkemizin yarınlarını inşa edecek çocukları milli ve manevi değerlerine bağlı bireyler olarak yetiştirme gayreti içerisindeyim. Bugünü çocuklara armağan eden Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü ve tüm şehitlerimizi rahmet, minnet ve özlemle anıyorum. 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlu olsun” dedi.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet