Skip Navigation Links

ALKIŞLAR ASAL ÇATI MARKET'E

Asal Çatı Market, 23 Nisan Ulusal egemenlik ve Çocuk Bayramı münasebetiyle Sarıseki İlkokulu'nda öğrenim gören çocuklarımıza unutulmaz bir gün yaşattı

 ALKIŞLAR ASAL ÇATI MARKET'E

Gündem   A+a-

İskenderun'da başarılı bir şekilde faaliyet gösteren Asal Çatı Market, 23 Nisan Ulusal egemenlik ve Çocuk Bayramı münasebetiyle Sarıseki İlkokulu'nda öğrenim gören çocuklarımıza unutulmaz bir gün yaşattı.
Asal Çatı Market sahibi ve aynı zamanda CHP İl Başkan Yardımcısı Ali Abbas Alay "Bu anlamlı ve önemli günde çocuklarımıza ne yapsak azdır" dedi.
Okul bahçesindeki etkinliğe; CHP Hatay İl Başkanı Ramiz Parlar, il yoneticisi Urfi Kürklü ve Erdal Karataş, Sarıseki Mahalle Muhtarı Serkan Saygılı, İskenderun Çevre Koruma Derneği Başkanı Nermin Yıldırım Kara, okul idarecileri, öğretmenler ve öğrenciler katıldı. Oldukça keyifli ve neşeli bir şekilde geçen etkinlikte, sihirbaz, palyaço, miki fare gösterileri yapılırken, ayrıca çocuklara bardak dağıtıldı ve resim defteri hediye edildi, günün anlamına ilişkin nostalji gazetesi dağıtıldı.
Asal Çatı Market sahibi Ali Abbas Alay, her yıl geleneksel hale getirdikleri bu etkinliği gerçekleştirmekten son derece mutlu olduklarını ifade ederek, "Çocuklarımız bizim geleceğimiz, onlara her zaman gereken değeri ve önemi göstermeliyiz. Bu etkinlikte bizim yanımızda olan İl başkanımıza, il yöneticilerimize ve Çevre Koruma Derneği Başkanımız Nermin Yıldırım Kara hanımefendiye teşekkür ediyorum" dedi.
 
 
 
 
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet