Skip Navigation Links

Şehit ve Gazi Aileleri Atakaş’ın Bereketli Sofrasında Buluştu

İskenderun Sanayici Ve İş Adamları Derneği tarafından Şehit ve Gazi Ailelerine iftar yemeği verildi.

Şehit ve Gazi Aileleri Atakaş’ın Bereketli Sofrasında Buluştu

Gündem   A+a-

Yelken kulübünde gerçekleştirilen iftar yemeğine; Hatay valisi Rahmi Doğan, Büyükşehir Belediye Başkanı Lütfü Savaş, CHP Hatay Milletvekilleri Suzan Şahin ve Serkan Topal ile birlikte Devletin üst düzey yöneticileri de katılım gösterdi.
Okunan ezanla başlayan iftar yemeği sonrasında İlçe Müftüsü Osman Şekerci’nin duasıyla devam etti. Düzenlenen iftar programına Şehit aileleri, Gaziler ve aileleri, Sivil toplum kuruluş temsilcileri, iş insanları ve basın mensupları katıldı.
İftar yemeği sonrasında İskenderun Sanayici ve İş Adamları Derneği Başkanı Recep Atakaş yaptığı konuşmasında, Birlik ve beraberliğimizin daha da pekişmesini diliyorum. İftar programınıza katılım gösteren Şehit ailelerine, gazilerimize ve ailelerine teşekkür ediyorum Bugün bu kadar huzurla iftarımızı açıyoruz. Ülkemizin huzuru ve güveni için canlarını feda etmiş şehitlerimize rahmet ve minnetle anıyorum dedi.
Hatay valisi Rahmi Doğan ise Ramazan ayının birlik ve bereketini bugün burada görüyoruz. Şehit ailelerimiz ile bizleri bir araya getiren İskenderun Sanayici ve iş adamları derneğine teşekkürlerimi sunuyorum. Şehit aileleri bizlerin başının tacıdır. Kapılarımız sonuna kadar ailelerimize açıktır dedi.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
ramazan bayrami 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet