Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

Gökpınar Zeytindalı Derneği’nden Örnek İftar Yemeği

Geliri İhtiyaç Sahiplerine Aktarılacak

Gökpınar Zeytindalı Derneği’nden Örnek İftar Yemeği Web
TV

Arsuz   A+a-

 Hatay’ın Arsuz ve İskenderun ilçelerinde yaşayan Gökpınar ailesinin yardımlaşma, dayanışma ve sosyal sorumluluk projelerine katkı amacıyla kurduğu Gökpınar Zeytindalı Derneği, bölgenin en önemli sivil toplum kuruluşlarından biri olduğunu bir kez daha ispatladı.
Türkiye’de eşine az rastlanır bir iftar yemeği organizasyonuna imza atan Gökpınar Zeytindalı Derneği, geliri ihtiyaç sahiplerine gıda ve nakdi yardım olarak aktaracak.
Arsuz Sem Usta Restoran’da gerçekleştirilen iftar programında Neyzen dinletisi eşliğinde orucunu açan hayırsever davetliler, tanışma ve bol bol sohbet etmek imkanı buldular.
Bölgenin önemli isimlerini biraraya getiren iftar yemeğine Türkiye’nin ihracat rekortmenlerinden CRT Group Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Edip Ceritbinmez, yine Türkiye’nin en önemli seyahat firmalarından Hatay’ın Gururu Has Turizm ve Has Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Ayhan Kara, ARİAD Başkanı Adnan Ağır, Yatırımcı İşinsanı Sancar Mansuroğlu, Bal Sürücü Sahibi Hüseyin Tuncer, Yatırımcı İşinsanı Onur Bıkmaz ve daha çok sayıda STK ve hayırsever katıldı.
Gökpınar Zeytindalı Derneği Yönetim Kurulu adına konuşma yapan Başkan Yardımcısı Avukat Haydar Gökpınar, geliri ihtiyaç sahiplerine aktarılacak iftar programına yoğun ilgi gösteren tüm hayırsever katılımcılara teşekkür etti.
İftar programına katılan tüm hayırseverler, gördükleri tablo karşısında memnuniyetlerini ifade ederek, ihtiyaç sahibi ailelere destek olabilmenin mutluluğunu yaşadıklarını söylediler.
Gökpınar Zeytindalı Derneği’nin Sosyal sorumluluk projelerinden sorumlu yönetim kurulu üyesi Munah Gökpınar’ın fikri ile ortaya çıkan iftar organizasyonunda, derneğin eski başkanı Serdal Gökpınar ve Gençlik Komisyonu Başkanı Avukat Gamze Gökpınar başta olmak üzere, Başkan Yusuf Gökpınar, Yönetim Kurulu Üyeleri Avukat Haydar Gökpınar, Haydar Gökpınar, Doğan Gökpınar, Gökhan Gökpınar ve Mahmut Savaş, iftar programına sponsor olan hayırseverlere plaket takdim ederek teşekkür ettiler.
Has Şirket Grubu ve Ayhan Kara Vakfı Başkanı Ayhan Kara, CRT Group Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Edip Ceritbinmez, Yatırımcı İşinsanı Sancar Mansuroğlu, Gökpınar Tarım Yönetim Kurulu Üyesi Mehmet Gökpınar, Özağır İnşaat Hafriyat Şirketi Yönetim Kurulu Üyesi Onur Ağır, Avukat Naim Gökpınar, Bünyamin Yıldırım, CHP Arsuz İlçe Başkan Yardımcısı Semir Tultak, Günışığı Okulları Kurucu Müdürü ve Ortağı Özkan Sinan Gökpınar, Öz Tarım Adnan Gümüş, Şen Sondajcılık Naci Şen, Filmar Filtre Yönetim Kurulu Başkanı Cemal Saçan adına Müdürü Gürkan Köybaşı, Özel Gökmeydan Rehabilitasyon Merkezi Kurucu Müdürü Tuğba Kara, Keskin Tarım Süleyman Keskin, Mustafa Erten’e, geliri ihtiyaç sahibi ailelere aktarılacak iftar programına katkı ve sponsorluklarından dolayı teşekkür plaketi yönetim kurulu üyeleri tarafından verildi.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Gökpınar Zeytindalı Derneği’nden Örnek İftar Yemeği  videosunu izlemek için tıklayın.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar