Skip Navigation Links

Arsuz Günışığı Kurs Merkezi Yeni Yerinde

Özel Günışığı Anadolu Lisesi, eğitime yatırım yapmaya, ilçenin eğitimdeki başarı çıtasını yükseltmek için çalışmalarına devam ediyor.

 Arsuz Günışığı Kurs Merkezi Yeni Yerinde

Arsuz   A+a-

Arsuz merkezde faaliyet gösteren Özel Günışığı Anadolu Lisesi, eğitime yatırım yapmaya, ilçenin eğitimdeki başarı çıtasını yükseltmek için çalışmalarına devam ediyor.
Günışığı Anadolu Lisesi mezunlarından onlarcasını en iyi üniversitelerin en iyi bölümlerine, Günışığı kurs Merkezi’nde de en nitelikli Anadolu ve Fen Liselerine öğrencilerini uğurlamaya devam edebilmek için yeni kurs merkezini de faaliyete geçirdi.
Arsuz Çetillik İzcilik Kampı kavşağında hizmete giren Günışığı Kurs Merkezi, LGS ve YKS başta olmak üzere sınavlara hazırlanan öğrencilerin eksiklerini tamamlayarak hedeflerine ulaşmalarını sağlayacak.
Özel Günışığı Anadolu Lisesi ve Kurs Merkezi Kurucu Müdürü Özkan Sinan Gökpınar, 200 öğrenci kapasiteli kurs merkezinde, branşının en iyileri öğretim kadrosuyla hizmet vermeye başladıklarını söyledi.
Pandemi nedeniyle bir çok dersinden geri kalan öğrencilerin eksiklerini gidermek, sınav başarılarını yükselterek hedeflerine ulaştırmak amacında olduklarını belirten Özkan Sinan Gökpınar, eğitim alanında ilçenin başarı çıtasını en üst seviyeye çıkarmak arzusunda olduklarına vurgu yaptı.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet