Skip Navigation Links

DTSO'DA 1/1000 VE 1/5000 İMAR PLANLARI ELE ALINDI

DÖRTYOL TİCARET VE SANAYİ ODASINDA 1/1000 VE 1/5000 İMAR PLANLARI ELE ALINDI

DTSO'DA  1/1000 VE 1/5000 İMAR PLANLARI ELE ALINDI

Dörtyol   A+a-

 Dörtyol Ticaret ve Sanayi Odası ( DTSO) öncülüğünde Dörtyol Belediye Başkanı Fadıl Keskin, Sivil Toplum Kuruluşları Başkanları, Meslek Odaları Temsilcileri ile Siyasi Parti İlçe Başkanları ve bazı Belediye meclis üyelerinin katılım sağladığı 1/1000 ve 1/5000 imar planlarının ele alındığı bir toplantı gerçekleştirildi.
 
Gerçekleştirilen toplantı ile ilgili Dörtyol Ticaret ve Sanayi Odasından yapılan açıklamada;
 
“Birlik ve beraberlik mesajlarının verildiği, ilçemiz söz konusu olunca tüm kurum kuruluşlara birlikte ve beraberce hareket edilmesi gerektiği vurgulanan toplantıda Belediye Başkanımız Sayın Fadıl Keskin Bey'e imar planları konusunda tüm siyasi parti başkanları parti gözetmeksizin ve tüm STK baskanları kamu yararına olması açısından destek verileceği konusunda hem fikir olmuşlardır. Ayrıca, Çarşamba günü yapılacak olan toplantıda Belediye Başkanımız imar planları ile ilgili son gelişmeleri paylaşılacağı bilgisini vermiş olup birlik ve beraberlik olunması durumunda ilçemizi her konuda en iyi yerlere getirileceğini her platformda en iyi şekilde temsil edileceği vurgusunu yapmışlardır.
 
Ayrıca bu birlik ve beraberliğin sağlanması için katkılarını esirgemeyen Dörtyol Ticaret ve Sanayi Odası Başkanımız Ercan Yıldırım' a teşekkürlerini sunmuşlardır. Başkanımız Ercan Yıldırım ise tüm katılımcılara Teşekkür ederek birlik ve beraberlik mesajlarını yinelemişlerdir.” Denildi.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet