Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

YILDIZ ÇOCUKLARDAN 3 BİN PARÇALIK ATATÜRK SERGİSİ

Arsuz Yıldızlar Kreş, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nın 102’inci yılına özel 3 bin parçalık Atatürk Sergisi düzenledi.

 YILDIZ ÇOCUKLARDAN 3 BİN PARÇALIK ATATÜRK SERGİSİWeb
TV

Arsuz   A+a-

Arsuz’un Uluçınar ve Üçgüllük Mahallelerinde 10 yılı aşkın faaliyet gösteren ve ilçedeki ilk özel kreş ve gündüz bakımevi olma özelliği barındıran Arsuz Yıldızlar Kreş’in hazırladığı “Yıldızlarımızın Yıl Sonu Sergisi” etkinliği, Arsuz Belediye Başkan Yardımcısı Cevat Aydemir, Op. Dr. Can Pahalı, Kurum sahipleri Emel Pahalı ve Katrin Pahalı ile kreş öğrencilerinin ebeveynlerin katılımıyla gerçekleşti.
Sergi açılışı, saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunması ardından Kurum Kurucusu Emel Pahalı’nın etkinliğe ilişkin yaptığı konuşmasında; “10 yıldan fazla faaliyet hayatımızda tek hedefimiz çocuklarımızı sevgi ve güven içinde hayata hazırlayıp yetenekleri doğrultusunda yönlendirmektir. Okulumuzda ilgili branşlarda çocuklarımızı yeteneklerine göre desteklenip alanında uzman branş öğretmenlerimiz tarafından yönlendirilip lisanslı birer sporcu olmaktadırlar. Mezun ettiğimiz öğrencilerimizin Hatay başta olmak üzere Türkiye’nin her yerinde aldıkları dereceler ve başarılar bizleri gururlandırmakta. Dolayısıyla yalnız Arsuz’da değil hedefimiz bütün Hatay’daki çocuklarımızın hayatlarına dokunabilmektir.
Öğrencilerimizin el emeğiyle yaptığı 3.000 parçalık bu sergiyi düzenlemekteki en büyük hedefimiz, Türkiye Cumhuriyet’imizin kurucusu, günümüze ışık tutan Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk'ün fikirlerini sonsuza dek yaşatmaktır. Bu vesileyle Gazi Mustafa Kemal ve silah arkadaşlarına şükranlarımızı sunuyor, aydınlık yarınlarımızın teminatı çocuklarımızın ve milletimizin 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını en içten dileklerimizle kutluyoruz.” İfadelerini kullandı.
Kreş öğrencilerinin hazırladığı müzik dinletisinin akabinde katılımcılar sergiyi inceledi. Atatürk’ün birbirinden güzel fotoğraflarını farklı şekilde işleyerek sergiye hazır hale getiren minikler, ziyaretçilerin takdirini topladı.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 YILDIZ ÇOCUKLARDAN 3 BİN PARÇALIK ATATÜRK SERGİSİ videosunu izlemek için tıklayın.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar