Skip Navigation Links

Dernek Başkanı Şandır: Bayır Bucak Türkmenleri tekrar Bayır Bucağa dönmek

Bayır Bucak Türkmenleri Dernek Başkanı Garip Şandır ve beraberindeki heyet İskenderun Gazeteciler Cemiyeti’ni ziyaret etti.

 Dernek Başkanı Şandır: Bayır Bucak Türkmenleri tekrar Bayır Bucağa dönmek

Gündem   A+a-

Türkiye’deki Bayır Bucaklı Türkmenlerin maddi ve manevi sıkıntılarının bulunduğuna dikkat çeken Bayır Bucak Türkmenleri Dernek Başkanı Garip Şandır, İskenderun Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Diyap Atar ve yönetimine başarı dileklerinde bulunarak Bayır Bucak Türkmenlerinin taleplerini dile getirdi. Şandır, “Basın olarak toplumun sorunlarına ve taleplerini dile getiriyor her kesin ve her kesimin sesi oluyorsunuz. Bu gün sizleri ziyaret ettik. Ev sahipliğiniz için teşekkür ediyoruz Sayın Başkan, size ve ekibinize teşekkür ediyoruz. Bu ziyaretimizi iki başlıkta topluyoruz. Türkmen Dağından gelen ve Ülkemize sığınmak zorunda kalan Türkmen kardeşlerimize sahip çıkmak ve onlara madde ve manevi destek sağlamak için ve Türkmen Kardeşlerimizin Suriye’ye Bayır Bucağa dönmek istediklerini duyurmak için sizlerle buluştuk. Türkmen kardeşlerimizi desteklemeli, onların yanında olduğumuzu hissettirmeliyiz” dedi.
Samimi sohbetlerin dile geldiği ziyaret sonrasında her iki dernek ve yönetim kurulu üyeleri günün anısına fotoğraf çektirdiler.
 
 
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
ramazan bayrami 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet