Skip Navigation Links

Gönüllüler Başarıya Koşuyor

İskenderun Gençlik Merkezinin Gönüllüleri Kültür Sanat Yarışmalarında başarı üstüne başarı kazandı.

Gönüllüler Başarıya KoşuyorWeb
TV

Gündem   A+a-

 Gençlik ve Spor Bakanlığının her yıl düzenlemiş olduğu Kültür Sanat Yarışmalarının Hatay İl Finalleri büyük bir heyecanla tamamlandı. Ses, Tiyatro, Bilgi, Şiir ve Münazara yarışmalarında pek çok kategoride birincilik elde eden İskenderun Gençlik Merkezi Gönüllüleri başarılarıyla göz doldurdu.
 
Hatay İl Finallerinin bir kısmı İskenderun’da bir kısmı Antakya’da gerçekleştirilen yarışmalarda heyecan doruktaydı. Ses yarışması pop müzik kategorisinde Mehmet Mert Akgemci ile Tiyatro Yarışmasında İSTE Tiyatro Topluluğuyla, Bilgi yarışması Lise Kategorisinde Simya Koleji Simyacılar ekibiyle, Şiir Okuma Yarışmasında 18-25 yaş erkek kategorisinde Mehmet Berkay Bülbül, kız kategorisinde Nuray Çörtük ile 13-17 erkek kategorisinde Yusuf Yıldız, kız kategorisinde Liva Parlak ile Münazara Yarışmasında Lise Kategorisinde Paşa Karaca Anadolu İmam Hatip Anadolu Lisesinden Yusuf Kalkan ve Berat Kutlu ile Üniversite Kategorisinde İSTE öğrencilerinden Esma Handan Serdengeçti ve İlker Can Kaya ile birinciliği göğüsleyen İskenderun Gençlik Merkezi gönüllüleri hızla Bölge Finallerine hazırlanmaya başladılar.
 
Konu hakkında açıklamada bulunan İskenderun Gençlik Merkezi Müdürü Ahmet KESKİN şu ifadeleri kullandı;
 
“Gençlerimizin bu yıl bize yaşattığı gurur tablosunu alkışlamamak mümkün değil. Hepsi ellerinden gelenin en iyisini yaparak il finallerinde büyük bir başarı gösterdiler. Her yarışmanın neredeyse her kategorisinde birincilik alan gençlerimizi tüm kalbimle tebrik ediyorum. Aynı başarıyı Antalya’da yapılacak olan bölge finalinde de göstereceklerinden şüphem yok. Ayrıca gençlerimizin hazırlanmasında büyük emekleri bulunan İskenderun Teknik Üniversitesine, Paşa Karaca Anadolu İmam Hatip Anadolu Lisesine ve Simya Kolejine ve katılım sağlayan tüm okurlarımıza teşekkür ediyorum. ” Şeklinde konuştu.
 
Gönüllüler Başarıya Koşuyor videosunu izlemek için tıklayın.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet