Skip Navigation Links

Her Dokunuş Bir Gülümseme Oluyor…

Mehmet Güngör,Yılmaz Balaman’la birlikte, çeşitli engel gruplarından vatandaşları evlerinde ziyaret ederek yanlarında oldular.

 Her Dokunuş Bir Gülümseme Oluyor…

Gündem   A+a-

Özçelik İş Sendikası İskenderun Şube Başkanı ve Hak İş Konfederasyonu Hatay İl Başkanı Mehmet Güngör, Sosyal Hizmetler İskenderun İlçe Müdürü Yılmaz Balaman’la birlikte, çeşitli engel gruplarından vatandaşları evlerinde ziyaret ederek yanlarında oldular.
Bölgenin siyaset üstü en önemli kurumu haline gelen, işçilerin haklarını savunmak, geleceklerini tesis etmek, Ramazan Ayı’nda emekçilerin iftar sofralarında ekmeği bölüşmek, emekçinin her zaman yanında olmak misyonlarının dışında sosyal sorumluluk projeleriyle de takdir toplayan Özçelik İş Sendikası Şube Başkanı Mehmet Güngör ve yönetim kurulu, attıkları her adımda toplumun ilgi bekleyen kesimlerine ulaşmaya devam ediyor.
Engelleri nedeniyle toplumla içiçe olamayan çoğu çocuk ve genç bireyler olmak üzere onlarca vatandaşı evlerinde ziyaret ederek ihtiyaçlarının karşılanması ve toplumla içiçe olmaları için ziyaretlerde bulunan Mehmet Güngör ve Yılmaz Balaman, engelli bireyleri evlerinde ziyaret sırasında ise duygusal anlar yaşandı.
Evlerinde kendilerini ziyaret eden Güngör ve Balaman’a teşekkür eden engelli bireyler ve aileleri, hatırlanmak, sorunlarına çözüm üretilmesi noktasında bu dokunuşların kendileri için çok değerli olduğunu ifade ettiler.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
ramazan bayrami 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet