Skip Navigation Links

‘ÇOCUK KİTAPLARI VE BİLİM ŞENLİĞİ’NE YOĞUN İLGİ

İskenderun Belediyesi tarafından organize edilen, ‘Çocuk Kitapları ve Çocuk Bilim Şenliği’ etkinliğinin açılışı törenle gerçekleştirildi.

‘ÇOCUK KİTAPLARI VE BİLİM ŞENLİĞİ’NE YOĞUN İLGİ

Gündem   A+a-

 Kırk standın açılacağı, 20 yazar ve 60 yayınevinin katılım göstereceği ve 15-24 Nisan 2022 tarihleri arasında 10.00-22.00 saatleri arasında açık kalacak olan kitap fuarının açılışına İskenderun Kaymakamı İskender Yönden, Belediye Başkanı Fatih Tosyalı, İlçe Emniyet Müdürü Nevzat Güneş, Ak Parti İlçe Başkanı Abdülkerim Güven, iş insanları, sivil toplum kuruluşu temsilcileri ile vatandaşlar katılım gösterdi.
 
ÇOCUKLAR GÜZEL ZAMAN GEÇİRECEK
Açılış töreninde kısa bir konuşma yapan İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı; “İskenderun Çocuk Kitapları Fuarı ve Çocuk Bilim Şenliği açılış törenine hoş geldiniz. 15-24 Nisan tarihleri, 10.00-22.00 saatleri arasında gerçekleşecek olan fuarımız da birçok yayınevi ve yazarımız, birçok faaliyetlerimiz olacak. Özellikle çocuklarımızın gelişimine katkıda bulunmak amacıyla böyle bir fuarı gerçekleştirdik. Okullar tatildeyken özellikle tercih ettik ki çocuklarımız aileleri ile birlikte burada gelip fuarı gezme imkanı bulabilsin. Açılışını yapacağımız 3. Fuarımız olacak. Fuarımızın yanında, her gün 14.00-16.00 saatleri arasında birçok etkinliğimiz de olacak. Akşam 20.30 ile 22.00 arası birçok çocuk gösterilerimiz, illüzyon, sihirbazlık, Aşuk ile Maşuk, Hacivat Karagöz gibi birçok çocuklarımızın güzel zaman geçireceği etkinliklerimiz olacak. Tüm halkımızı bekliyoruz” diye konuştu.
 
Halk Eğitim Merkezi Halk Oyunları Ekibinin gösterisinin ardından protokol üyeleri çocuklarla birlikte kitap fuarının açılış kurdelesini kesti. Protokol üyeleri, vatandaşlarla birlikte fuardaki stantları tek tek gezerek yazarlarla tanıştı.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
ramazan bayrami 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet