Skip Navigation Links

KAVGA İHBARINA GİDEN POLİSE ‘KUTLAMA’ SÜRPRİZİ

Halay çeken vatandaşların kavga ettiği ihbarına giden polis tam müdahale edeceği sırada, Polis Haftası ve 177. Yıl kutlama sürpriziyle karşılaştı.

KAVGA İHBARINA GİDEN POLİSE ‘KUTLAMA’ SÜRPRİZİ

Gündem   A+a-

 Hatay’ın İskenderun ilçesine bağlı Denizciler Mahallesinde gece saatlerinde cadde üzerinde halay çeken vatandaşların kavga ettiği ihbarına giden polis tam müdahale edeceği sırada, Polis Haftası ve 177. Yıl kutlama sürpriziyle karşılaştı.
 
Denizciler polis karakoluna teravih namazı sonrasında cadde ortasında halay çeken vatandaşlar arasında kavga çıktığı ihbarı geldi. Bölgeye ekipler yönlendirildi. İnsani ve İslami Hizmetler Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Yönetimi, siyasi parti temsilcileri, muhtarlar, okul müdürleri, esnaflar ve Denizciler halkının gerçekleştirdiği bu prodüksiyonda herkes rolünü çok iyi yaptı.
 
Polis ise yol ortasında halay çekenlerin itiş kalkışmasına müdahale edeceği sırada, bir anda kargaşa durdu, ortam sessizliğe büründü, ‘En büyük komiser bizim komiser’ sloganları, alkış ve konfeti patlama sesleri yerini aldı. Polis memurları bu duruma şaştı kaldı.
 
SEVGİ GÖSTERİSİNDE BULUNDULAR
İnsani ve İslami Hizmetler Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği üyeleri olduğu öğrenilen kalabalığın, önce caddede davul çaldırdığı, beraberinde halay çekilirken, yapılan senaryo gereği itişme-kakışma ile vatandaşların birine girdiği ortamı sağladı.
Tüm bu hazırlıkların Türk Polis teşkilatının kuruluşunun 177. Yılı ile Polis Haftasını kutlamak amacıyla Denizciler Mahallesinde görevli Polislere bir sürpriz yapıldığı anlaşıldı.
 
Kavgaya müdahaleye diye gelen polisler, yapılan tüm hazırlıkların bir senaryo ve kutlama sürprizi olduğunu anlayınca, stresli ve gerginlik yerini keyifli bir ortama bıraktı. Olay yerine gelen polis memurlarına vatandalar sevgi gösterisinde bulundu, üzerinde Polis -155 yazılı baklava emniyet mensuplarına ikram edildi ve olay tatlıya bağlandı.
Vatandaşlar ve polisler birlikte davul zurna eşliğinde sürpriz kutlamada halay çektiler.
 
 
 
 
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet