Skip Navigation Links

‘METİN CAM’DAN POLİSE İFTAR YEMEĞİ

İskender Yönden,Fatih Tosyalı ile birlikte kent esnaflarından Metin Kömürcüoğlu tarafından düzenlenen iftar yemeğine katıldı.

‘METİN CAM’DAN POLİSE İFTAR YEMEĞİ

Gündem   A+a-

 İskenderun Kaymakamı İskender Yönden, Belediye Başkanı Fatih Tosyalı ile birlikte kent esnaflarından Metin Kömürcüoğlu tarafından düzenlenen iftar yemeğine katıldı.
 
Kentimizin esnaflarından ‘Metin Cam’ adlı işyeri sahibi Metin Kömürcüoğlu tarafından ‘Polis Haftası’ münasebetiyle gerçekleştirilen iftar yemeğinde kent protokolü ve emniyet teşkilatı mensupları sohbet ortamında bir araya geldi.
 
Bereket sofrasında iftar yaparak, on bir ayın sultanı mübarek ramazan ayının maneviyatını paylaşan protokol üyeleri, emniyet teşkilatı için özel anlamı olan bu güzide haftanın kıvanç ve coşkusunu paylaştı.
 
İftar programına; Kaymakam İskender Yönden’in yanısıra Kaymakam Adayı Cezmi Kandemir, Belediye Başkanı M. Fatih Tosyalı, İlçe Emniyet Müdürü Nevzat Güneş, İlçe Jandarma Komutanı Kd. Yüzbaşı Yusuf Yıldırım, Cumhuriyet Mahallesi Muhtarı Cemil Çopur, Polis Memurları ve ev sahibi esnaf Metin Kömürcüoğlu ile çalışanları da katıldı.
 
 
 
 
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet