Skip Navigation Links

Hacer Baştuğ'un Ruhuna Hatm-ı Kur’an-ı Kerim Okundu

Merhum Hüseyin Baştuğ’un eşi, Ahmet, Namık Yaşar, Mustafa, Hakan ve Dürdane Baştuğ'un anneleri Hacer Baştuğ'un ruhuna Hatm-ı Kur’an-ı Kerim tilaveti o

Hacer Baştuğ'un Ruhuna Hatm-ı Kur’an-ı Kerim Okundu Web
TV

Gündem   A+a-

 Merhum Hüseyin Baştuğ’un eşi, Ahmet, Namık Yaşar, Mustafa, Hakan ve Dürdane Baştuğ'un anneleri Hacer Baştuğ'un ruhuna Hatm-ı Kur’an-ı Kerim tilaveti okundu.
Vefatının 3. Günü nedeniyle okutulan Kur’an-ı Kerim tilaveti ve akabinde verilen iftar yemeğine, Hatay Milletvekili Suzan Şahin, İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı, İskenderun Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Levent Hakkı Yılmaz ve yönetim kurulu üyeleri, bölgede faaliyet gösteren Sanayi kuruluşlarının sahipleri bir çok sivil toplum kuruluşu başkan ve temsilcileri, Baştuğ ailesinin yakınları ve sevenleri katıldı.
Hatm-ı Kur’an-ı Kerim tilaveti ve ardından iftar yemeğine katılan misafirlerin taziyelerini kabul eden Baştuğ Group Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Baştuğ ve aile büyükleri Ahmet, Namık Yaşar, Doğan Hakan Baştuğ, acılarını paylaşan tüm dost ve sevenlerine teşekkür ettiler.
Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun inşallah.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Hacer Baştuğ'un Ruhuna Hatm-ı Kur’an-ı Kerim Okundu  videosunu izlemek için tıklayın.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet