Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

Arsuz’a Değer Katacak Projeler İçin Çalışıyoruz

Arsuz Kaymakamı Hacı Hasan Gökpınar, 8. Gün Haber Web Tv Sahibi Gökhan Gökpınar’ı ziyaret etti.

Arsuz’a Değer Katacak Projeler İçin Çalışıyoruz

Arsuz   A+a-

Kaymakam Hacı Hasan Gökpınar’ın ziyaretinde, Arsuz’da yapılması planlanan bir çok proje ve mevcutta bulunan bir çok konuda genişletme çalışmaları ile ilçenin geleceği üzerine sohbet gerçekleştirildi.
Göreve başladığı 7 aylık sürede 80 ihtiyaç sahibi vatandaşın evinde onarım yapıldığını belirten Kaymakam Hacı Hasan Gökpınar, bir işinsanının katkılarıyla 2 bin Ramazan kolisini yine ihtiyaç sahibi ailelere ulaştırdıklarını söyledi.
Rhosus Antik Kent’te eksik kalan çalışmaların devam edeceğini belirten Kaymakam Gökpınar, Köyiçi Caddesi’nin de çarşıya doğru genişletilerek daha verimli hizmet vermesinin sağlanacağını kaydererek, Gümüşkent Köprüsü’nden Arsuz merkeze kadar olan ana yolda bozulan asfalt yolun Karayolları tarafından en iyi şekilde yapılmaya başlandığını vurguladı.
Arsuz’a değer katacak tüm projeleri hayata geçirmenin gayretinde olduklarını belirten Kaymakam Gökpınar, kurulduğu günden bu yana kirada olan Arsuz Emniyet Müdürlüğü ile Karaağaç bölgesinde eksikliği hissedilen polis merkezi için de İçişleri Bakanlığından olumlu sonuç aldıklarını ifade etti.
Arsuz’da yaz sezonuna hazırlıklar konusunda her türlü çabayı sarfettiklerini belirten Kaymakam Gökpınar’a teşekkür eden 8. Gün Haber Web Tv sahibi Gökhan Gökpınar, bölgenin incisi Arsuz’a değer katan çalışmaları ve nazik ziyareti nedeniyle teşekkür etti.
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş