Skip Navigation Links

Hacer Baştuğ Dualarla Sonsuzluğa Uğurlandı

Merhum Hüseyin Baştuğ’un eşi, Ahmet, Namık Yaşar, Mustafa, Hakan ve Dürdane Baştuğ'un anneleri Hacer Baştuğ, 81 yaşında vefat etti.

Hacer Baştuğ Dualarla Sonsuzluğa UğurlandıWeb
TV

Gündem   A+a-

 Merhum Hüseyin Baştuğ’un eşi, Ahmet, Namık Yaşar, Mustafa, Hakan ve Dürdane Baştuğ'un anneleri Hacer Baştuğ, 81 yaşında vefat etti.
Hacer Baştuğ'un cenazesi öğle Namazına müteakip Payas Asri Mezarlığında defnedildi.
Özel İskenderun Gelişim Hastanesi Morgundan alınan Hacer Baştuğ, önce Payas’taki evinde helallik alındıktan sonra Payas Asri Mezarlığı’nda Şehitler Camii’nde Öğle Namazına müteakip kılınan cenaze namazının ardından aile mezarlığında eşi Hüseyin Baştuğ’un yanına defnedildi.
Cenaze Namazı’nın ardından aile mezarlığına götürülen Hacer Baştuğ’un cenazesi, Hatm-ı Kur’an-ı Kerim tilaveti ve dualarla evlatları ve sevenlerinin gözyaşları arasında toprağa verildi.
Cenazeye katılan misafirlerin taziyelerini kabul eden Baştuğ Group Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Baştuğ ve aile büyükleri Ahmet, Namık Yaşar, Hakan Baştuğ, acılarını paylaşan tüm dost ve sevenlerine teşekkür ettiler.
Hatay Valisi Rahmi Doğan, Payas Kaymakamı Dr Polat Kara, Hatay Milletvekili Abdulkadir Özel, Hatay Milletvekili Suzan Şahin, İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı, Payas Belediye Başkanı Bekir Altan, Belen Belediye Başkanı İbrahim Gül, Varlık Fonu Yönetim Kurulu Üyesi ve Tosyalı Holding Yönetim Kurulu Başkanı Fuat Tosyalı, Atakaş Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Recep Atakaş, MÜSİAD Hatay Şube Başkanı Ali Özyurt ve Yardımcısı Atıf Ceritbinmez, İskenderun OSB Başkanı Ayhan Tosyalı, Osmaniye OSB Başkanı Şerif Tosyalı ve daha çok sayıda sanayici, STK’ların başkan ve yönetim kurulu üyeleri ile Baştuğ ailesinin yakınları ile sevenleri katıldı.
Baştuğ ailesi taziyeleri Payas Karacami mh. Cengiz Topel Cd. Ebru Sokak adresindeki evinde kabul ediyor.
Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun inşallah.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Hacer Baştuğ Dualarla Sonsuzluğa Uğurlandı videosunu izlemek için tıklayın.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet