Skip Navigation Links

BEREKETİ PAYLAŞTILAR!

‘HER ZAMAN MİLLETİMİZ İLE YAN YANA DURUYORUZ’

BEREKETİ PAYLAŞTILAR!

Gündem   A+a-

 İskenderun Kaymakamı İskender Yönden ve Belediye Başkanı Fatih Tosyalı, ilçede görev yapan kamu kurum ve kuruluşların müdürleri, muhtarlar ve vatandaşlarla, MÜSİAD Hatay Şubesi tarafından düzenlenen iftar sofrasında buluştu.
 
AİLE TABLOSU
Kaymakam İskender Yönden ve eşi Dr. Ayşenur Yönden’in ev sahipliğinde, Müstakil Sanayici ve İş Adamları Derneği (MÜSİAD) Hatay Şubesi’nin katkılarıyla Kaymakamlık binasında gerçekleştirilen iftar yemeğinde; Kurum Müdürleri, Mahalle Muhtarları ve engelli bireylerle gönül sofrasında bir araya gelinerek, sohbet ortamında iftar yapıldı.
 
İftar yemeğinde Mübarek Ramazan ayının maneviyatının pekişmesinin yanı sıra güzide bir aile tablosu da oluştu.
İftar programı vesilesiyle; aile ortamında bir araya gelerek, Ramazan ayının bereketini paylaşan, ayrıca sohbet ortamında hasbihal ederek samimiyetlerini pekiştiren konuklar, bu güzel programın düzenlenmesini sağlayarak, Devletimizin sıcaklığını ve samimiyetini hissettiren Kaymakam Yönden’e teşekkür ederek, memnuniyetlerini dile getirdi.
 
‘HER ZAMAN MİLLETİMİZ İLE YAN YANA DURUYORUZ’
Hayırsever yönüyle, sosyal projelere verdiği desteklerle takdir gören MÜSİAD Hatay Şubesi Başkanı Ali Özyurt, “MÜSİAD olarak sadece iş dünyasında değil, ülkemizi ilgilendiren sosyal meselelerde de inisiyatif alıp, gerçek bir sivil toplum refleksi ortaya koymaktayız. Her zaman milletle yan yana durmanın haklı onurunu ve gururunu yaşıyoruz” diyerek, Ramazan Ayı’nın en güzel şekilde ihya edilmesinin temennisinde bulundu. Konuklarla tek tek ilgilenen Özyurt’a, katkılarından ötürü teşekkür edildi.
 
Programa; Kaymakam İskender Yönden ve eşi Dr. Ayşenur Yönden’in yanı sıra Kaymakam Adayı Cezmi Kandemir, İskenderun Belediye Başkanı M.Fatih Tosyalı ve eşi Arife Tosyalı, İskenderun Deniz Üs Komutanı Tuğamiral Murat Fırat, 39’uncu Mekanize Piyade Tugay Komutan Yardımcısı ve Şehit Ahmet Tor Kışla Komutanı Kurmay Albay Serdar İpekoğlu, HBB Genel Sekreter Yardımcısı Taygun Cantürk, MÜSİAD Hatay Şubesi Başkanı Ali Özyurt ve yönetim kurulu üyeleri, kurum müdürleri, muhtarlar, engelli vatandaşlar ve davetli konuklar katıldı.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet