Skip Navigation Links

SMA HASTASI YUSUF MERT'İN AİLESİ DESTEK BEKLİYOR

8 aylık Yusuf MERT bebek SMA hastalığıyla savaşıyor.

SMA HASTASI YUSUF MERT'İN AİLESİ DESTEK BEKLİYOR

Sağlık   A+a-

 Nefes almak için bile makineye ihtiyaç duyan bebeğin tek umudu yalnızca yurt dışında bulunan gen tedavisi.
 
Ailesi Yusuf MERT'İN yaşama tutunabilmesi için yardım bekliyor.
 
Bebeğin son durumu hakkında bilgiler veren Baba Sabri Çelik,"8 aylık bebeğimiz Yusuf Mert SMA TİP 1 kas hastalığı ile mücadele ediyor. 51 günlük iken teşhis konuyor ve 6 aydır Adanan Şehir Hastanesi'nde yoğun bakımda entübe şekilde yatıyor. Haftadan haftaya sadece 3-4 dakika çocuğumuzu görebiliyoruz. Bebeğinizin gen tedavisi için yurt dışına gitmesi gerekiyor. Tedavi masrafı tam 2.3 milyon USD. Bu parayı aile olarak karşılaşmamız imkansız."dedi.
 
Çelik,"Yusuf Mert bebek için valilik izinli yardım hesabı açılmıştır. Sizler gibi yüreği güzel gönlü geniş insanların yardımına ihtiyacımız var. Bu parayı toplayabilmek için çok sayıda insanın az da olsa bağış yapması gerekiyor.Sizlere valilik izinli IBAN bilgisini ve ben iletişim numaramı vermek istiyorumŞu mübarek Ramazan ayında yapacağınız bağışlar kat kat Rabbimin huzurunda kabul olsun, rabbim sizi ve ailenizi amansız hastalıklardan muhafaza eylesin."şeklinde konuştu.
 
(Müftülükten alınan fetvaya göre zekat fitre ve fidyelerinizi amansız hastalıkta olan bebeğimiz için bağışlayabilirsiniz.)
 
İBAN :TR81 0001 2009 2230 0001 0804 42
 
Alıcı: Sabri Çelik
 
Açıklama: Yusuf Mert
 
Çocuğun babası : Sabri Çelik :0555 629 48 13
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
ramazan bayrami 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet