Skip Navigation Links

Polisimizin Yanında Olmaya Devam Edeceğiz

İskenderun Güvenliği İçin Toplumsal Yardımlaşma Derneği Başkanı Mustafa Baştuğ: Polisimizin Yanında Olmaya Devam Edeceğiz

Polisimizin Yanında Olmaya Devam Edeceğiz

Gündem   A+a-

 İskenderun Güvenliği İçin Toplumsal Yardımlaşma Derneği Başkanı ve Baştuğ Gruop Şirketleri Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Baştuğ, 10 Nisan Polis Haftası nedeniyle mesaj yayınladı.
Milletin huzur ve güvenliği için 24 saat görev ve sorumluluk bilinciyle hareket ederken canını ortaya koyan Türk Polisi’nin yaptığı çalışmaların her türlü takdirin üzerinde olduğunu belirten Başkan Mustafa Baştuğ, Hatay ve İskenderun özelinde emniyet teşkilatının ihtiyaçlarının karşılanması noktasında dernek olarak gerekli tüm çalışmaları yapmaya devam edeceklerini söyledi.
Son yıllarda, halkın huzur ve güvenliğinin sağlanması konusunda suçlularla mücadele, suç unsurlarının bertaraf edilmesi noktasında başarılı operasyonlar yaparak adalete teslim eden tüm emniyet teşkilatı mensuplarına teşekkür eden Baştuğ, “Bizler, işinsanları olarak derneğimiz marifetiyle polisimize her türlü desteği vermeye devam edeceğiz. Devlete bağlılık ve millete hizmet yolunda bu sorumluluğu ilk günden bu yana hissettiğimiz gibi, aynı şekilde sürdürüyoruz. Polis Haftası münasebetiyle başta emniyet teşkilatımız olmak üzere, toplumsal huzurun garantisi tüm güvenlik güçlerimizin yanında olduğumuzu ifade ediyorum” dedi.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
ramazan bayrami 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet