Skip Navigation Links

ABDULLAH İNAN RAHMET AYINDA KALPLERE DOKUNDU!

İnan Grup Şirketleri Yönetim Kurulu Başkanı Abdullah İnan, iftar sofrası geleneğini sürdürerek, 1000 kişinin kalbine dokunuyor.

ABDULLAH İNAN RAHMET AYINDA KALPLERE DOKUNDU!Web
TV

Gündem   A+a-

 İnan Grup Şirketleri Yönetim Kurulu Başkanı Abdullah İnan, iftar sofrası geleneğini sürdürerek, 1000 kişinin kalbine dokunuyor.
 
Mübarek Ramazan ayı boyunca İnan Otomotiv’in geniş terasında kurduğu iftar sofrasında her gün çevre sakinlerine ve üniversite öğrencilerine nezih bir ortamda iftar yemeği veren hayırsever işinsanı Abdullah İnan, hayır duası alıyor.
 
Yüzlerce kişiye de eve iftar yemeği taşıyan işinsanı Abdullah İnan, bu kutsal ayın manevi iklimini İskenderunlular’la birlikte yaşıyor.
İnan Grup Şirketleri Yönetim Kurulu Başkanı Abdullah İnan, sosyal birlikteliğin güçlenmesine vesile olurken, her gün vatandaşlarla iftar yemeğinde buluşuyor, onlarla dertleşiyor.
 
Abdullah İnan’ın sergilediği örnek yaklaşım, takdirle karşılanıyor. İftar yemeğine katılan çevre sakinleri ise, “Allah razı olsun” diyerek, İnan Ailesi’nin her Ramazan ayında sağladığı ‘dayanışma’ ortamından ötürü teşekkür etti.
 
İftar yemeğine; İskenderun Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Diyap Atar ve yönetim kurulu üyeleri Yılmaz Akpınar ve Gökhan Gökpınar katıldı.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
ABDULLAH İNAN RAHMET AYINDA KALPLERE DOKUNDU! videosunu izlemek için tıklayın.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet