Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

MİLLETVEKİLİ KAŞIKÇI’DAN, KILIÇDAROĞLU’NA; ‘HATAY’A BİR BAKIN!’

Lütfi Kaşıkçı, TBMM Genel Kurulu’nda söz alarak, EXPO açılışı için Hatay’a gelen CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’na seslendi.

MİLLETVEKİLİ KAŞIKÇI’DAN, KILIÇDAROĞLU’NA; ‘HATAY’A BİR BAKIN!’

Gündem   A+a-

 Milliyetçi hareket Partisi Hatay Milletvekili Lütfi Kaşıkçı, TBMM Genel Kurulu’nda söz alarak, EXPO açılışı için Hatay’a gelen CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’na seslendi.
 
Kılıçdaroğlu’nun Expo Açılışından sonra Hatay’ı gezmesi gerektiğini söyleyen Kaşıkçı, “Kılıçdaroğlu’ndan İçme suyu yaşayan ilçelerimizi, yolu olmayan köylerimizi, kanalizasyon şebekesi olmadığı için derelere ve denize akan atık suları, çarpık kentleşmeyi, Defne’deki arıtma tesisini, Antakya’daki sebze halini mutlaka görüp tecrübe etmesini ve böylece Hataylı hemşerilerimizin yaşadığı sıkıntıları anlamasını bekliyoruz” dedi.
 
‘BEDAVA ELEKTRİK PROJESİNİ BEKLİYORUZ’
Yerel seçimlerden önce Kılıçdaroğlu’nun Şanlıurfalı çiftçilere bedava elektrik vaadinde bulunduğunu hatırlatan Kaşıkçı, “Hatay Büyükşehir Belediyesi’nin halihazırda CHP’de olduğunu hatırlatıyor, bu projesinde samimiyse vakit kaybetmeden bedava elektrik vaadini Hatay’da hayata geçirmesini bekliyoruz” şeklinde konuştu.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş