Skip Navigation Links

“ÜYELERİMİZİN HER SORUNUNA KOŞUYORUZ”

MAR-DER İskenderun yönetimi İGC Basın Merkezi’nde misafir edildiler.

“ÜYELERİMİZİN HER SORUNUNA KOŞUYORUZ”

Gündem   A+a-

 
Yönetime yeni katılan üyeler ile birlikte MAR-DER İskenderun Şube Başkanı Salih Bayar, Engin Dağ, Hızır Dağ ve Gönül Gümgüm İskenderun Gazeteciler Cemiyeti’ne çalışmaları hakkında bilgi verdi.
 
İGC Başkanı Diyap Atar, MAR-DER’in kentimizde önemli etkinlik ve hayır işlerindeki çabalarının takdire değer olduğu ifade etti.
 
“ÜYELERİMİZİN HER SORUNUNA KOŞUYORUZ”
 
MAR-DER İskenderun Şube Başkanı Salih Bayar, eğitimden sağlığa kadar her alanda hizmet vermeye çalıştıklarını belirterek şu açıklamaları yaptı:
 
“Biz gelir amaçlayan bir STK değiliz. Üyelerimize hizmet götürürken hem kurumların hem de hayırsever iş insanlarının büyük desteğini alıyoruz. Ahilik Haftası, Ramazan ve insanlara ulaşabildiğimiz tüm etkinlikleri geleneksel olarak yerine getirmeye devam ediyoruz.”
 
“GAP SUYUNA İHTİYACIMIZ VAR”
 
“Mardin’de özellikle kırsal tarım bölgelerinde elektrik sıkıntısı maalesef bize iletilmektedir. Bu nedenle tarımın sorunsuz yapılabilmesi için GAP suyunun Mardin’e getirilmesi yönünde ciddi girişimlere destek veriyoruz”
 
RAMAZAN ETKİNLİKLERİ
 
“Kutsal ayımız Ramazan’da geçen yıl ihtiyaç sahibi 850 vatandaşımıza yardımların ulaşmasını sağladık. Bu yıl da hedefimiz daha çok aileye ulaşmak olacaktır. Türkçe, Arapça ve Kürtçe dualarla Ramazan’ı karşılayacağız. Ayrıca ilk gün sembolik olarak engelli vatandaşlarımıza öncelikli olarak yardımları başlatacağız”
 
Ziyaretin sonunda iyi dilek mesajları veren MAR-DER şube başkanı Bayar İGC yönetimine görevlerinde başarılar diledi.
 
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
ramazan bayrami 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet