Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

ÖZ-TRANS TAŞIMACILIK SEKTÖRÜNDE LİDER!

ÖZ-TRANS Lojistik, sektörde önemli bir yer edinmiş olan kurumsal bir entegre lojistik firması olarak gurur duyulacak işlere imza atıyor.

ÖZ-TRANS TAŞIMACILIK SEKTÖRÜNDE LİDER!

Ekonomi   A+a-

Merkezi İskenderun’da bulunan Öz-Trans Uluslararası Nakliyat Şirketi sektöründe Türkiye’nin ilk üç firma arasındaki yerini alarak hedef büyüttü.
Öz-Trans’ın başarılı ve çalışkan ortaklarından Yusuf Dönmez, vizyoner duruşuyla firmaya taşımacılık sektörüne verdiği hizmetlere büyük bir ivme kazandırdı.
2004 yılında 5 araçlık bir filo ile faaliyetine başlayan ÖZ-TRANS, bugün 750 araçlık Filosu, 2100’ün üzerinde profesyonel çalışanı, yıllık yüz milyon lirayı aşkın ton taşıma kapasitesi, tam donanımlı altyapısı ve kusursuz iletişim ağıyla, “tam zamanında tam yerinde” hizmet politikasını güden bir kurum olarak faaliyet gösteriyor.
Bir İskenderun markası olarak Türkiye’nin onlarca ilinde faaliyetlerine devam eden Öztrans, bölge ticaretinin büyümesine gelişmesine katkı sunarken, bölge limanlarının dökme yük elleçleme kapasitesini zirveye taşıdı.
Mersin Limanı’ndan İskenderun Körfezi’ne kaydırdığı dökme yük potansiyeli ile onlarca firma ile limanlara büyük bir ticari imkan sunan Öztrans, ticari başarısının yanında sosyal sorumluluk projelerinde de öncülük ederek bölge halkına katkı sunuyor.
Öztrans Ortağı Yusuf Dönmez, bölgenin kalkınması ve gelişmesi için her türlü çalışmayı yapmaya devam edeceklerini söyledi.
 
 
 
 
 
 
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar