Skip Navigation Links

VALİ DOĞAN'IN BAYRAM ZİYARETİ ARSUZ'DA AYAKTA ALKIŞLANDI

Hatay Valisi Rahmi Doğan, Arsuz’da kutlanan Yumurta Bayramı kapsamında düzenlenen 6. Geleneksel Bahar Şenlikleri'ne katıldı.

VALİ DOĞAN'IN BAYRAM ZİYARETİ ARSUZ'DA AYAKTA ALKIŞLANDI

Gündem   A+a-

 Hatay Valisi Rahmi Doğan, Arsuz’da kutlanan Ğiyd Sabatağş (Yumurta) Bayramı kapsamında düzenlenen 6. Geleneksel Bahar Şenlikleri'ne katılarak, vatandaşların bayram coşkusuna ortak oldu.
Arsuzlular tarafından büyük bir sevgiyle ve alkışlarla karşılanan Vali Doğan, vatandaşların bayramını kutlarken, bayramın ritüeli olan yumurta tokuşturmayı da ihmal etmedi.
Baharın gelişi, doğanın yeniden canlanması münasebetiyle kutlanan Ğiyd Sabatağş(Yumurta) Bayramı dolayısıyla düzenlenen etkinliklere katılan Vali Doğan, burada yaptığı konuşmada “Toprağın verimliliği, meyvenin ve sebzenin bolluğu bizler için büyük nimetlerdir. Ben bu yılın verimli, bereketli geçmesini temenni ediyorum. İlimiz bu kış güzel yağışlar aldı, inşallah verimli bir sezon geçireceğiz. Bayramınızı en içten dileklerimle kutluyor, bu güzel organizasyondan dolayı şükranlarımı sunuyorum. Geleneksel Bahar Şenlikleri kapsamında birtakım etkinlikler yine ara günlerde olacak, inşallah imkan olursa onların da bir kısmına katılmayı arzu ederim. Herkese hayırlı günler, iyi bayramlar diliyorum” dedi.
Vali Doğan, daha sonra Arsuz Kaymakamı Hacı Hasan Gökpınar ve protokol üyeleri ile birlikte kurulan stantları gezerek, vatandaşlarla bir süre sohbet etti.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet