Skip Navigation Links

'KÜTÜPHANESİZ OKUL KALMASIN'

Şenbük ilkokulu SEHİT ÖĞRETMEN ŞENAY AYBÜKE YALÇIN kütüphanesi, okul personelinin emekleri ve hayır severlerin katkıları ile hizmete açıldı.

'KÜTÜPHANESİZ OKUL KALMASIN'

Eğitim   A+a-

 "KÜTÜPHANESİZ OKUL KALMASIN" projesi kapsamında, KÜTÜPHANELER HAFTASINDA Şenbük ilkokulu SEHİT ÖĞRETMEN ŞENAY AYBÜKE YALÇIN kütüphanesi, okul personelinin emekleri ve hayır severlerin katkıları ile hizmete açıldı. 9 Haziran 2017 yılında henüz 1 yıllık öğretmen iken, Batman'ın Kozluk ilçesinde, karne dağıtım töreninden sonra terör saldırısında şehit olan öğretmenin ismi Hatay'ın Belen ilçesine bağlı Şenbük köyünde çocukların ufkunun açıldığı, karanlıktan aydınlığa kavuşacağı yuva olacak.
İlçe kaymakamı, belediye başkanı, sivil toplum örgütleri, hayırseverler, eğitimciler ve köy halkının katıldığı açılışta, şehit öğretmenin kendi sesinden "BENİ ÖLDÜRENDE YOKTUR DİN İMAN"türküsü eşliğinde okulda yapılan çalışmalara yönelik sinevizyon gösterisi izletildi.
Okul müdürü Cemal ASLAN;Okula böylesine farklı, çok amaçlı, ilgi çekici bir kütüphane kazandırılmasında emeği geçenlere, çocuklarımız adına şükranlarımı sunuyorum. Burası hem kütüphane, hem zeka oyunları sınıfı hem etüd salonu olarak sıfırdan var edildi. Klasik kütüphane anlayışından uzak, yeni kuşak kütüphane olarak tasarlanan bu merkez, çocukların sabırsızlıkla girmek istedikleri, birden çok aktivite ile vakit geçirdikleri ve ayrılmak istemedikleri bir alan haline geldi. Kütüphane ile birlikte okulun diğer tüm alanlarında,her köşesinde, her çalışmada, öğretmen ve her bir öğrencinin tek tek parmak izi, alın teri var. Bu emek en yüce değerdir. Bu aşk ile bu işler bu hâle geldi. En büyük alkışı, en anlamlı sözleri, sonsuz minneti, üstü başı kir pas içinde, kimi zaman yerlerde toz toprak içinde, yeri geldi cebinden cüzdanından kattığı ile kıymetli mesai arkadaşlarım hak etti. ALLAH EMSALLERİNİ ÇOĞALTSIN Kİ YURDUMUN EN ÜCRA KÖŞELERİNDE HER BİR ÇOCUK FİRSAT EŞİTLİĞİNE KAVUŞSUN.
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet