Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

“YÜKSELİŞ KOLEJİ”NDEN KONACIK ORTAOKULUNA “NECLA ÜYSEN KÜTÜPHANESİ”

Nuri ÜYSEN, 'Kütüphanesiz Okul Kalmasın' projesine destek vererek “Konacık Ortaokulu”na eşinin ismini taşıyan “NECLA ÜYSEN KÜTÜPHANESİ”ni kazandırdı.

“YÜKSELİŞ KOLEJİ”NDEN KONACIK ORTAOKULUNA  “NECLA ÜYSEN KÜTÜPHANESİ”Web
TV

Gündem   A+a-

 Yükseliş Koleji Bilim Kampüsü Kurucusu Nuri ÜYSEN, 'Kütüphanesiz Okul Kalmasın' projesine destek vererek “Konacık Ortaokulu”na eşinin ismini taşıyan “NECLA ÜYSEN KÜTÜPHANESİ”ni kazandırdı.
Bugüne kadar eğitim alanı başta olmak üzere birçok alanda bölgemize eserler kazandıran hayırsever iş insanı Nuri ÜYSEN, 'Kütüphanesiz Okul Kalmasın' projesine duyarlılık göstererek “Konacık Ortaokulu”ndaki öğrencilerimize bu anlamlı kütüphaneyi armağan etti.
Kütüphanenin açılışını Arsuz Kaymakamı Hacı Hasan GÖKPINAR ve eşi Elif BALKANLIOĞLU GÖKPINAR, Yükseliş Koleji Kurucusu Nuri ÜYSEN ve eşi Necla ÜYSEN, Yükseliş Koleji Genel Müdürü Aykut Davut ÖKTEM, Arsuz Şube Müdürü Bekir ŞAHAN, öğrenciler ve öğretmenler birlikte gerçekleştirdi.
Nuri ÜYSEN'in bu toprakların evladı olduğunu, eğitimci kimliğinin yanı sıra iyi bir iş insanı olduğunu vurgulayan Arsuz Kaymakamı Hacı Hasan GÖKPINAR, kazandığı paraları yine hayır işlerine harcayarak, okul, cami gibi kalıcı eserler kazandırdığını ifade etti. Bakanlığın 'Kütüphanesiz Okul Kalmasın projesine de Arsuz bölgemizde hayat verdiğini belirten Kaymakam Hacı Hasan GÖKPINAR, “Sn. Nuri ÜYSEN’e Arsuzumuz adına, okulumuz adına teşekkür ediyorum. İnşallah bu kütüphaneden çocuklarımız güzel bir şekilde istifade edeceklerdir.” dedi.
Bu anlamlı projeye destek vermekten son derece mutlu olduğunu kaydeden eğitimci hayırsever iş insanı Nuri ÜYSEN ise kütüphanemizin çocuklarımıza hayırlı uğurlu olmasını temenni ederek, derslerinde başarılar diledi.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
“YÜKSELİŞ KOLEJİ”NDEN KONACIK ORTAOKULUNA  “NECLA ÜYSEN KÜTÜPHANESİ” videosunu izlemek için tıklayın.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar