Skip Navigation Links

İTSO YÖNETİMİNDEN MUSTAFA BAŞTUĞA ZİYARET

İTSO Başkanı Levent Hakkı Yılmaz ve Yönetim Kurulu Üyeleri Osmaniye’de bulunan Baştuğ Yapı ve Büro Mobilyaları fabrikasını ziyaret ettiler.

İTSO YÖNETİMİNDEN MUSTAFA BAŞTUĞA ZİYARET

Ekonomi   A+a-

 İskenderun Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Levent Hakkı Yılmaz ve Yönetim Kurulu Üyeleri bölgemiz iş insanlarından Mustafa Baştuğ’un Osmaniye’de bulunan Baştuğ Yapı ve Büro Mobilyaları fabrikasını ziyaret ettiler.
 
Bölgemizde demir-çelik sektörünün yanı sıra Mobilya ve büro mobilyaları imalatı da yapan Baştuğ Şirketler Grubuna ait olan Baştuğ Yapı ve Büro Mobilyaları fabrikalarını gezen İTSO Yönetimine İş İnsanı Mustafa Baştuğ çalışmalar hakkında teknik bilgiler verdi.
 
İTSO Başkanı Levent Hakkı Yılmaz ziyarette yaptığı konuşmasında, “Bölgemizin değerli iş insanlarından olan Mustafa Baştuğ ve Baştuğ Şirketler. Grubu çalışanlarına başarıla diliyorum. İstikrarlı bir şekilde çalışmalarınızı sürdürüyorsunuz. Bizler de yakından takip ediyor ve sizleri takdir ediyoruz. Üretime ve istihdama sağladığınız katkılar için teşekkür ediyoruz” dedi.
 
İş insanı Mustafa Baştuğ’un ziyaretinde, İTSO Başkanı Levent Hakkı Yılmaz, İTSO Başkan yardımcıları Muhsin Yeter, Mahir Taner, Muhasip Üye Gassan Kuran, Yönetim Kurulu Üyeleri Raşit Özyurt, Hıdır Güneş ve İTSO Genel Sekreteri Figen Gül Dönmez yer aldı.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet