Skip Navigation Links

Mucize Bebek Zehra Burcu Kırılmış Babasına Kavuştu

Altı ay önce hamileliğinin son günlerinde yakalandığı Covid 19 virüsüne karşı verdiği yaşam mücadelesini kaybederek tüm sevenlerini yasa boğan

Mucize Bebek Zehra Burcu Kırılmış Babasına Kavuştu

Gündem   A+a-

CHP Arsuz eski Gençlik Kolları Başkanı Taner Kırılmış’ın eşi 26 yaşındaki Burcu Kırılmış’ın emaneti Zehra Burcu Kırılmış bebek, altı aylık yaşam mücadelesini kazanarak yuvasına kavuştu.
 
Bebeği Zehra Burcu Kırılmış’ı kucağına alan Taner Kırılmış, eşi Burcu Kırılmış’ın yasını bir yandan tutarken yavrusuna kavuşmanın buruk mutluluğunu sosyal medya hasabından paylaşarak, Çukurova Üniversitesi Tıp Fakültesi Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Anabilim Dalı Bölüm Başkanı Prof Dr Nejat Narlı başta olmak üzere destek olan herkese teşekkür etti.
Taner Kırılmış’ın sosyal medya hesaplarından paylaştığı buruk mutluluğu şöyle;
Hayatıma Hoşgeldin Meleğim...
Seni sabırsızlıkla bekleyen kocaman bir ailen var. Hayata dört elle sarılmanın, direnmenin, mücadelenin, yaşama tutunma azminin vücut bulmuş en güzel örneğisin. İnsanda umut, sevgi ve sabır oldukça aşılamayacak hiçbir engelin olmayacağını öğrettin bize minicik yüreğinle..
 
Meleğim, hayatıma yepyeni bir yön verdin. Yolumuz çok uzun daha ama umudumuzu hiç kaybetmeyeceğiz ve herşeyin üstesinden beraber geleceğiz. Tekrar hoşgeldin, evime güneş gibi doğdun.
 
Bu zorlu süreçte başta Prof. Dr. Nejat Narlı hocam olmak üzere tüm sağlık emekçilerine, ilgisini ve desteğini bizden esirgemeyen herkese sonsuz teşekkür ederim.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
ramazan bayrami 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet