Skip Navigation Links

EFSANE BAŞKAN SEMİR YILDIZ, BAYRAĞI ALİHAN ASLAN’A DEVRETTİ…

Hatay’ın saygın ve en geniş katılımlı sivil toplum kuruluşlarından İskenderun Şehir Kulübü, 5. Olağan kongresini gerçekleştirdi.

EFSANE BAŞKAN SEMİR YILDIZ, BAYRAĞI ALİHAN ASLAN’A DEVRETTİ…Web
TV

Gündem   A+a-

 Kongre sonucunda 4 dönemdir üst üste başkanlık görevini yürüten ve önemli başarılara imza atan Semir Yıldız, görevi Alihan Aslan’a devretti. Olağan genel kurulda Kurucu Başkan Semir Yıldız’a, ‘onursal başkanlık’ ünvanı verildi.
İskenderun Şehir Kulübü’nde gerçekleştirilen olağan genel kurul, divan başkanı ve üyelerin seçimiyle başladı. Divan başkanlığına Mustafa Taşkın seçildi. İstiklal Marşı ve saygı duruşunun ardından faaliyet raporu ve denetim kurulu raporları okundu. Ardından alkışlar arasında kürsüye davet edilen İskenderun Şehir Kulübü’nün kurucu başkanı Semir Yıldız, yaptığı konuşmasında ekip ruhuyla hareket ettiklerini ve üye sayısını 330’a çıkararak Hatay’da bir rekora imza attıklarına vurgu yaptı. Hatay’ın en aktif sivil toplum kuruluşları arasında yer aldıklarına vurgu yapan Yıldız, konuşmasının devamında, “Bu tür platformlar sabır ve emek ister. Biz yaklaşık 8 sene önce bir öncü beklemeden yol arkadaşlarımızla İskenderun’a, bölgemize ve Hatay’a katkılar sağlayacak bu oluşumun meşalesini yaktık. Doğru bildiklerimizin arkasında sonuna kadar durduk. Bugün üye sayımızı 330’a yükseltmenin haklı gurur ve mutluluğunu yaşıyoruz. Bu başarı sizlerin, hepimizin. Bugüne kadar göstermiş olduğunuz sabır, ortaya koyduğunuz emek için teşekkür ve şükranlarımı sunuyorum. Bundan sonraki süreçte de yeni seçilen yönetime elimizden gelen her türlü çabayı ortaya koyacağımızdan hiç kimsenin şüphesi olmasın” diye konuştu.
Tek liste halinde gidilen kongrede başkanlığa seçilen Alihan Aslan da, yaptığı konuşmasında, “Biz büyük bir aileyiz. Kurucu başkanımız Semir Yıldız’ın Şehir Kulübümüzde emeği çok. Bundan sonraki süreçte de büyük bir şevkle çalışacağımızın burada sözünü veriyoruz. Üyelerden ricamız bizi eleştirin, ama kızıp küsmeyin. Her türlü görüş ve önerilerinizi bizlerle paylaşın” ifadesinde bulundu.
Konuşmaların ardından yapılan oylamada Kurucu Başkan Semir Yıldız’a ‘onursal başkanlık’ ünvanının verilmesi kabul edildi.
Dilek ve temennilerin ardından konuklara ikramda bulunuldu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
EFSANE BAŞKAN SEMİR YILDIZ, BAYRAĞI ALİHAN ASLAN’A DEVRETTİ… videosunu izlemek için tıklayın.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet