Skip Navigation Links

FATİH ORTAOKULU BOCCE TAKIMINDAN BAŞKAN KESKİN’E TEŞEKKÜR ZİYARETİ

Fatih Ortaokulu Dörtyol Belediye Başkanı Fadıl Keskin’i makamında ziyaret etti.

FATİH ORTAOKULU BOCCE TAKIMINDAN BAŞKAN KESKİN’E TEŞEKKÜR ZİYARETİ

Dörtyol   A+a-

 Eğitim ve öğretim faaliyetleri kadar yaptığı veli ziyaretleri ve sosyal faaliyetlerle de adından sıkça söz ettiren Fatih Ortaokulu Dörtyol Belediye Başkanı Fadıl Keskin’i makamında ziyaret etti.
 
Fatih Ortaokulu Müdürü Kürşat Taşkın ziyarette yaptığı açıklamada; “Okul Beden Eğitimi Öğretmenimiz Recep Demir’in çabaları ile okulumuz öğrencileri Hatay Okul Sporları Bocce İl Müsabakalarında Küçük Erkekler kategorisinde birinciliği elde ederek, bölge şampiyonasına katılmaya hak kazanmıştı. Bölge şampiyonasında da üçüncülüğü elde eden takımımız 9-10-11 Mayıs 2022 tarihlerinde Aydın'da yapılacak olan Türkiye BOCCE Şampiyonasına katılacak. Dörtyol Kaymakamımız başta olmak üzere bu süre zarfından Dörtyol Belediyemizin ve değerli Başkanımız sayın Fadıl Keskin’in önemli destek ve teşviklerini gördük. Elde edilen başarının sevincini de Başkanımızla paylaşmak istedik. İlçe Milli Eğitim Müdürümüz ve Dörtyol Gazeteciler Cemiyetimiz de bu süreçte hep yanımızda durdular. Kabulleri ve sevgili yavrularımıza destekleri için teşekkür ediyoruz.” Dedi.
 
Dörtyol Belediye Başkanı Fadıl Keskin’de eğitim, sosyal, sportif ve kültürel alanlarda öğrencilerimizin elde ettiği başarılarla her zaman iftihar ettiğini belirterek; “Okul Sporları Organizasyonu Kapsamında yapılan BOCCE müsabakalarına, Hatay 1.'si olarak katılan Okulumuz Küçükler BOCCE Takımı, Bölge Şampiyonasında 3. olarak Aydın'da yapılacak olan Türkiye BOCCE Şampiyonasına gitmeye hak kazanmış olması gurur ve mutluluk verici. Bu manada öğrencilerimiz sosyal ve sportif hayata hazırlanmalarında emeği geçen Okul İdaremize, öğretmenlerimize ve okul aile birliği ile değerli velilerimize özverili çalışmalarından dolayı teşekkür ediyorum.” Dedi.
 
Öğrenciler ile bir süre sohbet eden Dörtyol Belediye Başkanı Fadıl Keskin daha sonra Furkan Reşitoğlu, Caner Üçkün, Mehmet F. Kırar, Ömer Özmen ve Efe Cesur’dan oluşan takım oyuncuları ile günün anısına hatıra fotoğrafı çektirdi.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet