Skip Navigation Links

Özel Bireylere + 1 Farkla Harika Bir Gün Yaşattılar

Gökmeydan Rehabilitasyon Merkezi, Down Sendromu Farkındalık Günü nedeniyle düzenlenen etkinliklerde ziyaretçi akınına uğradı.

Özel Bireylere + 1 Farkla Harika Bir Gün Yaşattılar Web
TV

Arsuz   A+a-

 Arsuz’da faaliyet gösteren Gökmeydan Rehabilitasyon Merkezi, Down Sendromu Farkındalık Günü nedeniyle düzenlenen etkinliklerde ziyaretçi akınına uğradı ve bir çok okuldan aldıkları davetlere katıldı.
Arsuz Emniyet Müdürü Hasan Gün koordinasyonunda Gökmeydan Rehabilitasyon Merkezi’ni ziyaret eden kadın ve erkek polislerden oluşan ekip, trafik kuralları başta olmak üzere eğitim verdiler, özel bireylerle güzel vakit geçirdiler ve hatta özel bireylerden biri emniyet ekipleri araçtayken ehliyet kontrolü yaparak neşeli anlar yaşattı.
Arsuz Çetillik Ortaokul Müdür Yardımcısı Cuma Randa ile Psikolojik Danışman Sevgi Daban ve Sezen Murt, İnsan Hakları ve Demokrasi Kulüp üyesi öğrencilerle birlikte biraraya gelerek, farklı renklerde çoraplar giyerek kumaş üzerinde el baskısı ve gökkuşağı resimleri yaptılar.
Down Sendromu Farkındalık Günü etkinliklerinde, Gökmeydan İlköğretim Okulu Müdürü Turan Yılmaz da özel bireyleri çok özel bir şekilde ikramlar ve oyunlarla ağırlayarak güzel bir gün geçirmelerini sağladılar.
AK Parti Arsuz Sosyal Politikalardan Sorumlu Teşkilat Başkanı Leyla Aslan da, oyunlara katılım sağlayarak özel bireylere keyifli anlar yaşattı.
Tüm ziyaretçiler ile özel bireyleri davet eden okulların yetkililerine, yakın ilgi gösteren Arsuz Emniyet Müdürlüğü ekiplerine ve daha bir çok özel program sunan duyarlı kurum ve kuruluşlara teşekkür eden Gökmeydan Özel Rehabilitasyon Merkezi Kurucu Müdürü Tuğba Kara, özel bireylerin toplumda en iyi şartlarda yaşayabilmeleri, özgüvenlerinin artması için verdikleri mücadelenin sonuçlarını görmenin mutluluğunu ifade etti.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Özel Bireylere + 1 Farkla Harika Bir Gün Yaşattılar  videosunu izlemek için tıklayın.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet