Skip Navigation Links

Milletvekili Yayman’dan Başkan Savaş’a açık çağrı!

Hüseyin Yayman, katıldığı programda Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Lütfü Savaş’ı tüm kamuoyu önünde, ekrana tartışmaya davet etti.

Milletvekili Yayman’dan Başkan Savaş’a açık çağrı!

Gündem   A+a-

 Ak Parti Hatay Milletvekili ve TBMM Dijital Mecralar Komisyonu Başkanı Hüseyin Yayman, katıldığı programda Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Lütfü Savaş’ı tüm kamuoyu önünde, ekrana tartışmaya davet etti.
 
Başkan Savaş’ın Hatay’a hizmet yapmadığını ileri sürerek, Suriyeliler konusuyla gündem yaratmaya çalıştığını belirten Milletvekili Yayman, “Başkan Hatay’da çok zor durumda, yol yok, su yok, köprü yok, içme suyu yok. Yollar yapılmamış, delik deşik. EXPO diye Hatay’da bir gündem var. Bu gündemi değiştirmek için başkan tecrübeli bir siyasetçi” ifadelerini kullandı.
 
Başkan Savaş’a göçmen meselesini tartışma çağrısı yapan Milletvekili Yayman, “Aynı fikirde ortak tanıdığımız başka arkadaşlar da var. Açık çağrı. Ben hazırım. Türkiye’deki göçmen meselesini, geçici koruma statüsüne sahip olan insanların durumunu konuşmak için kim istiyorsa gelsin canlı yayında konuşalım” dedi.
 
Çalar Saat Programının sunucusu İsmail Küçükkaya da programın moderatörü olmaya hazır olduğunu ifade etti.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
ramazan bayrami 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet