Skip Navigation Links

Rabia Armutçu Ambulans uçakla istanbul’a gönderildi.

Rabia Armutçu daha sonra birçok kez ameliyat olmak durumunda kaldı.

Rabia Armutçu Ambulans uçakla istanbul’a gönderildi.

Sağlık   A+a-

İskenderun’da lisede okuduğu zamanlarda yakalandığı hastalık nedeniyle önce okulunu bırakmak durumunda olan Rabia Armutçu daha sonra birçok kez ameliyat olmak durumunda kaldı. 2015 yılında sipinal kord biopsi Amaliyatı oldu. 36 ay kemo terapi ışın tedavisi oldu eskiye göre çok daha iyiye giden Raibanın durumu ise aşırı baş ağrısı nedeniyle yapılan tetkikler sonucunda Beyin sapında metastas görüldü.
Bu gelişme üzerine ise İstanbul’da Bezmialem eğitim ve araştırma hastanesindeki doktorları ise Rabianın hemen istanbul’a gelmesi gerektiğini belirtti.
Anne Deniz Armutçu ise Kızının durumunun ağırlaşması üzerine tekrar istanbul’a acilen gitmesi gerekiyordu. Bu nedenle Rabianın İstanbul’a ambulans ile götürülmesi için anne birçok kuruma müracaat etti. Sağlık il müdürlüğü konunun çözülmesi için yazışmalar yaptı Resmi kurumların ambulanslarına doktor ekibini vereceğini de belirtmesine rağmen Rabiayı istanbul’a götürecek ambulans bulunamadı.
Konuyu Ak parti Hatay Milletvekili Abdülkadir Özel, Sağlık il müdürlügü, 12 acil servis birimleri sağlık bakanlığıyla yapılan yazışmalar sonrasında İskenderun Devlet hastanesinde bulunan Rabia Armutçu önce ambulans ile Havaalanına götürüldü ve buradan ise Sağlık bakanlığına ait ambulans uçakla istanbul’a götürüldü. Anne Deniz Armutçu ise bugüne kadar bizle ilgilenen herkesten Allah razı olsun dedi.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet