Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

ARSUZ KAYMAKAMININ HİZMET ŞİFRESİ; KOORDİNASYON VE İŞBİRLİĞİ

Arsuz Kaymakamı Hacı Hasan Gökpınar, ilçe sorunlarına duyarlı yaklaşımı, kurum ve kuruluşlar arası koordinasyon ve işbirliğini

ARSUZ KAYMAKAMININ HİZMET ŞİFRESİ;  KOORDİNASYON VE İŞBİRLİĞİ

Arsuz   A+a-

 sağlamasıyla hizmetlerinde sonuca hızlı ulaşıyor. Kaymakam Gökpınar, ilçe merkezi girişinde bulunan Cumhuriyet Caddesi’ndeki içme suyu şebekesinde sürekli tekrarlanan arıza ve onarımdan dolayı deforme olan asfalt yola kalıcı çözüm bulmak amacıyla ilk olarak HATSU yetkilileri ile görüşerek, içme suyu şebekesinin yenilenmesini sağladı, ardından Karayolları 5. Bölge Müdürlüğü’nün kapısını çalarak yolun yeniden asfaltlanmasını talep etti.
 
Girişimleri sonuca ulaşan Arsuz Kaymakamı Hacı Hasan Gökpınar, bugün Karayolları 5. Bölge Müdürlüğü’nce ilçe merkezinin ana girişi olan yolda başlatılan asfalt çalışmalarını yerinde inceledi. Arsuz için büyük önem taşıyan yolda sıcak asfalt öncesi gerçekleşen trimmer kazı çalışması hakkında bilgiler alan Kaymakam Gökpınar, ilçe merkezinin ana giriş yolu konumunda bulunan, aynı zamanda birçok mahallenin geliş ve gidiş istikameti olmasının yayından Arsuz – İskenderun yolunun da başlangıç noktası olan yolun asfalt çalışmasıyla sezon öncesi daha dayanıklı, uzun ömürlü ve trafikte de daha güvenli bir yol haline dönüşeceğini söyledi.
 
Yaz sezonuna eksiksiz başlamak istediğinin altını çizen Kaymakam Hasan Gökpınar, ilçede tespit ettiği eksikler, iyileştirmeler, ihtiyaç ve sorunları çözüme ulaştırma noktasında kendisinden desteğini esirgemeyen yetkililere de teşekkür ederek, Arsuz’u daha da güzelleştirmek için, halkın ve turizm sezonunda ağırlayacakları konuklarının yaşam standardını yükseltmek için kamu hizmetlerinin etkin bir şekilde yürütülmesi noktasında çalışmalarının hızla devam edeceği mesajını verdi.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar