Skip Navigation Links

İSKENDERUN BELEDİYESİ ZABITASI MARKET DENETİMLERİNİ SÜRDÜYOR

İSKENDERUN BELEDİYESİ ZABITASI MARKETLERDE ETİKET VE HİJYEN DENETİMLERİNE DEVAM EDİYOR

İSKENDERUN BELEDİYESİ ZABITASI MARKET DENETİMLERİNİ SÜRDÜYOR

Gündem   A+a-

 İskenderun Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri İskenderun’da faaliyet gösteren marketlere yönelik denetimlerini sürdürüyor.
Ekipler,zincir marketlere yönelik yaptığı denetimlerde raf-kasa fiyatı arasında fark olup olmadığı kontrol ediliyor.Şehrin tamamını kapsayacak şekilde yapılan denetimlerde stokçuluk yapılıp yapılmadığının da kontrolü yapılıyor.
Alışveriş sepetine rastgele ve farklı ürünler koyarak kasaya giden zabıta ekipleri, etiket fiyatları ile kasadaki fiyatların eşleşip eşleşmediğini kontrol ediyor.
DENETİMLER DEVAM EDECEK
Yapılmakta olan denetimler hakkında bilgiler veren İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı," Halkımızın yoğun olarak alış verişlerde bulunduğu marketlerde denetimlerimizi sürdürüyoruz. Raf etiket fiyatları ile kasa fiyatlarının karşılaştırmasını ekiplerimiz yapıyor. Denetimlerimiz aralıksız bir şekilde devam edecektir" diye konuştu.
HALK SAĞLIĞINI KORUMAYA DEVAM EDİLECEK
Belediye Başkanı Fatih Tosyalı,"Zabıta ekiplerimiz, işletmelerde etiket denetimlerinin yanı sıra temizlik,hijyen ve son kullanma tarihi geçmiş ürün olup olmadığını da kontrol ediyor. Halk sağlığını bizim önceliğimizdir."ifadelerini kullandı.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
ramazan bayrami 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet