Skip Navigation Links

Başkan Savaştan Basketçilere Baklava Ziyafeti

Türkiye Kadınlar Basketbol 1.Ligi’nde mücadele eden ve 20 Ekim’de Mersin Büyükşehir, 24 Ekim’de ise Avrupa Kupası maçında İsrail

Spor   A+a-

 
Başkan Savaş’tan Basketçilere Baklava Ziyafeti
 
Türkiye Kadınlar Basketbol 1.Ligi’nde mücadele eden ve 20 Ekim’de Mersin Büyükşehir, 24 Ekim’de ise Avrupa Kupası maçında İsrail’in Elitzur Ramla takımını evinde konuk edecek olan Homend Antakya Belediyespor hazırlıklarını sürdürüyor.
Başantrenör Levent Deringöl nezaretinde Antakya Kapalı Spor Salonu’nda sabah ve akşam olmak üzere günde çift antremanla sezona hazırlanan Homend takımını, geçtiğimiz gün Antakya Belediye Başkanı Doç.Dr.Lütfü Savaş antreman sahasında ziyaret etti.
Antreman sonrası oyunculara baklava ikramı jestinde bulunan Belediye Başkanı Doç.Dr.Lütfü Savaş, sporculara her iki maçtan da başarılı sonuçlar alacaklarına yürekten inandığını ifade ederken maçlarda takıma başarılar diledi.
Taraftarlara da seslenen Antakya Belediye Başkanı Doç.Dr.Lütfü Savaş, 20 Ekim’de önce saat 14.00’de Homend Şirince, saat 17.00’de ise Homend Antakya Belediyespor’a, yine 24 Ekim’de Avrupa Kupası maçında İsrail’in Elitzur Ramla takımıyla oynayacağımız maçta takımımıza coşkulu desteklerini bekliyoruz. Centilmence ve coşkulu bir şekilde takımımızı destekleyelim. Avrupa Kupası maçında Türk Bayraklarımızı yanımızda getirelim. Ancak misafirperverliğimizi elden bırakmadan kendi takımımıza coşkulu bir şekilde motivasyon sağlayalım.” dedi.
İki maçta da ellerinden geleni yaparak galibiyet için söz veren teknik heyet ve oyuncular, Antakya Belediye Başkanı Doç.Dr.Lütfü Savaş’ın moral ve motivasyon ziyaretinden duydukları memnuniyeti dile getirilerken, Başkan Savaş’a baklava ikramı jestinden dolayı da ayrıca teşekkür ettiler.
 


Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet