Skip Navigation Links

Özel Bireylerden Çanakkale Geçilmez Vurgusu

Arsuz’da faaliyet gösteren Gökmeydan Özel Rehabilitasyon Merkezi öğrencileri, tüm etkinliklerde olduğu gibi yine duygusal anlar yaşattılar.

Özel Bireylerden Çanakkale Geçilmez Vurgusu Web
TV

Arsuz   A+a-

 Çanakkale Destanının yazıldığı 18 Mart tarihini yaşatırcasına, düzenlenen etkinlikte okudukları şiirlerle Çanakkale Şehitleri’ni anan Arsuz’da faaliyet gösteren Gökmeydan Özel Rehabilitasyon Merkezi öğrencileri, tüm etkinliklerde olduğu gibi yine duygusal anlar yaşattılar.
Bugün aldıkları nefesi, Çanakkale’de şehitlerin verdiği son nefese borçlu olduklarının farkında bir şekilde Çanakkale Şehitleri’ni Anma etkinliğinde duyguları zirve yapan Gökmeydan Özel Rehabilitasyon Merkezi’nde öğrenim gören özel öğrenciler, önlerinde yakılan ateşin dumanıyla oluşan duygusal atmosferde şiirlerini okuyarak atalarına olan minnet ve şükran borçlarını ifade ettiler.
Gökmeydan Özel Rehabilitasyon Merkezi Kurucusu Müdürü Tuğba Kara ve öğretmenleri nezaretinde, şiirlerini heyecanla okuyan özel öğrenciler, yüreklerinde Türk’ün gücünü ve Çanakkale’nin geçilmezliği vurgusuyla görevlerini başarıyla yerine getirdiler.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Özel Bireylerden Çanakkale Geçilmez Vurgusu  videosunu izlemek için tıklayın.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet